Mobilitási információk


Mit találsz ezen az oldalon?

 

  • Rövid leírásokat nemzetközi lehetőségekről, tevékenységünkről és elérhetőségeinkről

  • Térképet országonként hasznos linkekkel

  • Inspiráló történeteket


     

Mobilitási információk

Információt nyújtunk külföldi tanulási és munkalehetőségekről, nemzetközi projektekről, valamint az Erasmus+ ifjúsági programmal (pl. ifjúsági cserék) és az Európai Szolidaritási Testülettel kapcsolatban. Számos külügyi és állásbörzén találkozhatsz velünk személyesen, online pedig az eurodeskhu@eurodesk.eu címen kereshetsz fel bennünket. Emellett az Európai Ifjúsági Portál hazai tartalmáért is mi felelünk, ahol további információkat találsz, és személyes történeteket olvashatsz olyan fiatalokról, akik már külföldi tapasztalattal bírnak.

Pályázati, képzési és ösztöndíj-lehetőségek

Híreinkben folyamatosan közzétesszük a legfrissebb, elsősorban nemzetközi lehetőségeket, amelyek fiataloknak, vagy a velük foglalkozó szakembereknek szólnak. Videóversenyek, esszépályázatok, képzések, ifjúsági találkozók, konferenciák és szemináriumok felhívásait olvashatod, ha az Opportunity Finder adatbázisunkra kattintasz, vagy feliratkozol havonta megjelenő hírlevelünkre.

Európai Szolidaritási Testület és Erasmus+ ifjúsági partnerszervezetek keresésében való segítségnyújtás

Olyan aktuális partnerkereséseket teszünk közzé - elsősorban az Erasmus+ program ifjúsági fejezetére vonatkozóan -, amelyek szerte Európából érkeznek az Eurodesk irodába. Ha pedig Nektek van egy megvalósításra váró projektetek, amihez partnerszervezeteket kerestek, küldjétek el angol nyelvű projektfelhívásotokat, az együttműködéshez szükséges dokumentumotokat és elérhetőségeteket az eurodeskhu@eurodesk.eu címre, és az Eurodesk nemzetközi hálózata megpróbál segíteni, hogy megtaláljátok a megfelelő szervezetet vagy informális csoportot.

 


Térkép hasznos linkekkel

 

Készen állsz, hogy megvalósítsd az álmodat, de nem tudod hogyan is kezdj neki? Legyen szó külföldi tanulásról, önkéntességről vagy éppen szakmai gyakorlatról, térképünk segít abban, hogy megtaláld azokat az információkat, amikre szükséged lehet.

 

Hogyan használd?

1. Először is kezd a "Kattints ide" gomb megnyomásával, ami után a térkép Magyarországra visz.

2. Javasoljuk, hogy mindenképpen az itt található linkek áttanulmányozásával kezd. 

3. A linkek automatikusan megnyílnak a felületen, de jobb klikk használatával külön lapon is megnyithatod őket.

4. Ha visszatérnél a térképhez, nincs más dolgod mint frissíteni az oldalt. Ezután az oldalsó gombokkal tudsz navigálni,vagy egyszerűen a kis zászlókra kattintva. Ha pedig ismét egész Európát szeretnéd látni, nincs más dolgod, mint megnyomni a "Map Overview" vagy a "Back To Beginning" gombot.

 

További hasznos információt és linket találsz ezen az oldalon.

 


Inspiráló történetek

... azért, hogy bátorságot és inspirációt meríthess a TE nagy kalandodhoz!

* DiscoverEU

* Ifjúsági cserék

* Önkéntesség & Szolidaritási projektek

* Külföldi tanulás & Szakmai gyakorlat