Idén is játékra hív a Time to Move!

2020.09.11. 11:43 Kategória: Fiataloknak ajánljuk

Szeretsz rajzolni, érdekel a grafika vagy a divat, netán épp ezeken a területeken képzeled el a jövődet? Próbáld ki magad! Tervezd meg a Time to Move kampány idei hivatalos pólóját, és szerezd meg az értékes nyeremények egyikét!

A Time to Move idei kihívása az előző évekhez képest idén sem változott: ereszd szabadjára a fantáziád, és tervezd meg a kampány hivatalos pólóját. Bármilyen technikát alkalmazhatsz, - fénykép szerkesztéstől szabadkézi rajzig - a lényeg csak az, hogy jól mutasson egy pólón! Ahhoz, hogy részt vegyél a kihíváson, érdemes ellátogatnod a nemzetközi Eurodesk külön erre a célra kialakított felületére, ahol pár adat megadása után már fel is töltheted a kész terveket.

A programban való részvételhez az alábbiakat érdemes észben tartanod:

Kettő életkori kategóriában várják a terveket, melyek az alábbiak:

  • 13-19 év közöttiek
  • 20-30 év közöttiek

A kihívás október 31-ig tart, így eddig kell eljuttatnod dizájntervedet a felületre. A határidő lezárta után a nemzetközi Eurodesk összesen nyolc díjazottat választ majd ki. A díjazottak között szerepel majd mind a két kategória győztese, a közönségdíjas (akit a legtöbb tíz szavazatot elért alkotás közül választ majd ki a zsűri), valamint további öt kiemelkedő alkotás.

A díjak:

  • A két első helyezett egy-egy Wacom Intuos S tablettel gazdagodik, valamint egy egyéves Skillshare Premium előfizetéssel.
  • A közönségdíjas szintén egy Wacom Intuos S tablettel gazdagodik, valamint egy hathónapos Skillshare Premium előfizetéssel.
  • Az öt kiemelkedő alkotás nyertesei pedig egy Eastpak hátizsákot kapnak majd.

További részleteket itt olvashatsz.Megosztom

Eurodesk történetek: „Akkor ismered meg igazán a világot, ha a saját szemeddel látod…”

Interjú Tóth Csabával, a budapesti H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér munkatársával.

Eurodesk történetek: Székesfehérvár és a “szegedi” kulturális antropológusok

Interjú Komáromi Istvánnal, a szegedi Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért szervezet munkatársával.

Time to Move: Fedezd fel velünk Európát 2020-ban is!

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Bizonytalan vagy, hogy a jelenlegi korlátozások miatt mit lehet és mit nem? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez személyesen vagy éppen online, és választ kapsz a kérdéseidre!