Mi a fiatalok szerepe a jövő Európájában?

2020.09.09. 12:08 Kategória: Fiataloknak ajánljuk

2020. szeptember 1-jén tartják a Európai Régiók Bizottságának elnökségi ülését a németországi Düsseldolfban, méghozzá a regionális parlamentban, a Landtagban. Az ülés programja egy online eseményt is tartalmaz, amelyen részt vehetnek egyetemi hallgatók, fiatalok és fiatal helyi politikusok Európa bármelyik szegletéről.

A résztvevők helyi és EU-szintű döntéshozatalokban érdekelt politikusokkal beszélgethetnek majd Európa jövőjéről és a fiatalok szerepéről.

Az eseményen csak regisztrált személyek vehetnek részt. A jelentkezők már a regisztrációnál jelezhetik kérdéseiket és észrevételeiket.

 

További információ itt.Megosztom

Eurodesk történetek: Székesfehérvár és a “szegedi” kulturális antropológusok

Interjú Komáromi Istvánnal, a szegedi Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért szervezet munkatársával.

Time to Move: Fedezd fel velünk Európát 2020-ban is!

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Bizonytalan vagy, hogy a jelenlegi korlátozások miatt mit lehet és mit nem? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez személyesen vagy éppen online, és választ kapsz a kérdéseidre!

Idén is játékra hív a Time to Move!

Szeretsz rajzolni, érdekel a grafika vagy a divat, netán épp ezeken a területeken képzeled el a jövődet? Próbáld ki magad! Tervezd meg a Time to Move kampány idei hivatalos pólóját, és szerezd meg az értékes nyeremények egyikét!