Nemzetközi mobilitási programok érdekelnek? Kezdd velünk!

2020.10.15. 21:11 Kategória: Fiataloknak ajánljuk

A nemzetközi Eurodesk hálózat 2020-ban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, amelynek alkalmából interjúkat készítünk a magyar hálózat partnereivel.

Új cikksorozatunkban virtuálisan járjuk körbe az országot, és helyszínről helyszínre mutatjuk be a magyarországi Eurodesk hálózat partnereit, illetve sokrétű tevékenységüket az ifjúsági munka területén. De nem csupán a magyar hálózat partnereit ismerheted meg, hanem az interjúkon keresztül az elmúlt évek legkiemelkedőbb történéseit, eseményeit is. Megtudhatod továbbá, hogy milyen lehetőségeid vannak fiatalként, és ebben milyen segítséget nyújtanak neked az Eurodesk partnerek. Kiderül majd az is, hogy mit takar a Time To Move kampány, vagy hogy milyen élményeikben volt részük hozzád hasonló fiataloknak az évek során.

A folyamatosan megjelenő interjúkat itt is megtalálhatod:

Cikkünk az interjúkkal folyamatosan frissül.Megosztom

Eurodesk történetek: „Akkor ismered meg igazán a világot, ha a saját szemeddel látod…”

Interjú Tóth Csabával, a budapesti H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér munkatársával.

Eurodesk történetek: Székesfehérvár és a “szegedi” kulturális antropológusok

Interjú Komáromi Istvánnal, a szegedi Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért szervezet munkatársával.

Time to Move: Fedezd fel velünk Európát 2020-ban is!

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Bizonytalan vagy, hogy a jelenlegi korlátozások miatt mit lehet és mit nem? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez személyesen vagy éppen online, és választ kapsz a kérdéseidre!