Nemzetközi mobilitási programok érdekelnek? Kezdd velünk!

2020.07.27. 16:15 Kategória: Fiataloknak ajánljuk

A nemzetközi Eurodesk hálózat 2020-ban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, amelynek alkalmából interjúkat készítünk a magyar hálózat partnereivel.

Új cikksorozatunkban virtuálisan járjuk körbe az országot, és helyszínről helyszínre mutatjuk be a magyarországi Eurodesk hálózat partnereit, illetve sokrétű tevékenységüket az ifjúsági munka területén. De nem csupán a magyar hálózat partnereit ismerheted meg, hanem az interjúkon keresztül az elmúlt évek legkiemelkedőbb történéseit, eseményeit is. Megtudhatod továbbá, hogy milyen lehetőségeid vannak fiatalként, és ebben milyen segítséget nyújtanak neked az Eurodesk partnerek. Kiderül majd az is, hogy mit takar a Time To Move kampány, vagy hogy milyen élményeikben volt részük hozzád hasonló fiataloknak az évek során.

A folyamatosan megjelenő interjúkat itt is megtalálhatod:

Cikkünk az interjúkkal folyamatosan frissül.

'Megosztom

Egységes európai portál segíti az álláskeresőket - Elérhető az új Europass online platform

Elindult az europass.eu oldal, amely számos szolgáltatással várja az álláskeresőket, tanulni vágyókat, munkáltatókat, tanárokat, oktatási intézményeket és karriertanácsadókat. A digitális platform nemcsak az önéletrajzírásban, hanem az álláskeresésben és a tudatos karrierépítésben is segíti a felhasználókat. Ezzel együtt modernebb megjelenést kapott az Europass önéletrajz is, amely már 15 éve van jelen Európában.

Eurodesk történetek: Karrier, Kahoot és a szülőség - 1. rész

Interjú Maczó Józseffel, a veresegyházi Támaszpont MOPKA munkatársával.

Eurodesk történetek: Karrier, Kahoot és a szülőség - 2. rész

Interjú Maczó Józseffel, a veresegyházi Támaszpont MOPKA munkatársával.