Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2018.11.06. RÉSZVÉTEL

Legyél egy napig az EU Parlament Facebook oldalának szerkesztője!

A résztvevőknek nincs is más dolguk, mint posztolni az EU Parlament Facebook hírfolyamába egy rövid, maximum 1 perces videót október 31-ig, melyben életük egy olyan pillanatát mutatják be, amikor hatással voltak az Európai Unió működésére, amikor igazán európainak érezték magukat. Akár az Instagramjukra is felölthetik a videót, a #myEumoment hashtaget használva, és az EU Parlament profilját (@europeanparliament) megjelölve.

Mindezek után csatlakozniuk kell az Európai Parlamenti választáson való részvételt népszerűsítő „This Time I’m Voting” kampányhoz, azzal hogy feliratkoznak annak a hivatalos hírlevelére az alábbi linken: https://www.thistimeimvoting.eu/

A Parlament Facebook és Instagram csapata három győztest fog választani a legtöbb kedvelést és megosztást elérő bejegyzések szerzői közül. Az eredményeket 2018. november 9-én hirdetik ki.

A Facebook és az Instagram kategóriák három-három kiválasztottja meghívást kap egy háromnapos strasbourgi látogatásra 2018. december 11-13. között.

Ez idő alatt nyomon követheti a parlamenti vitákat, és segíthetik az EP közösségi média csapatát.

A kiválasztást megelőző közösségi szavazás 2018. november 6-ig lesz elérhető az EU Parlament Facebook oldalán.

A győzteseket Facebookon és e-mailen keresztül is értesítik. Az utazás és a látogatás költségeit teljes körűen az Európai Parlament állja.

További információkat ide kattintva érhetsz el: 

Határidő: 2018.11.06.

Kapcsolat

European Parliament - Information Offices
+32/2 284 21 11
http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/nearYou.do?language=EN