Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2018.12.31. RÉSZVÉTEL

Ode2Joy – Közösségi Média kezdeményezés

Ludwig van Beethoven örökérvényű remekműve, az Örömóda évtizedek óta egyet jelent az Európai Egységgel és egyben Európa himnuszává vált.  Most azonban rajtad a sor, hogy megmutasd, te mit tudsz kihozni belőle!

Dolgozd fel az Öröm ódát a saját ízlésednek és személyiségednek megfelelően, és add elő egy olyan helyen, amely számodra a közös európai örökséget jelképezi, és számodra is különös jelentőséggel bír. Ez lehet egy kis falusi templomtól kezdve, ókori teátrumon keresztül a múzeumokig bármi, a lényeg hogy megszólíts vele másokat.

A felvételeket oszd meg a közösségi média bármely felületén május 9-től kezdődően (TwitterFacebook, InstagramYouTube), és ne felejtsd el hozzá használni az #Ode2Joy-t, valamint megjelölni az Europa Nostra profilját.

A legkreatívabb és legtöbb embert megmozgató bejegyzéseket kiállítják majd a június 18-24 között Berlinben megrendezésre kerülő Európai Kulturális Örökség Csúcstalálkozóján.

Az #Ode2Joy program ettől függetlenül egészen 2018 év végéig fut majd, így bőven van időd átkomponálni Beethoven remekművét!

A részletekről tudj meg többet, ide kattintva.

 

Határidő: 2018.12.31.

Kapcsolat

Europa Nostra
The Hague, Netherlands
+31 (0) 70 302 40 50
info@europanostra.org