Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2018.09.30. ÖSZTÖNDÍJAK

Európa Ifjúsági Fővárosa 2021

Az Európai Ifjúsági Fórum elindítja az Európa Ifjúsági Fővárosa (EYC) 2021 programot. Ezt a címet egy évre ítélik oda valamelyik európai településnek, ahol ezek után 12 hónapon keresztül ifjúsággal kapcsolatos programok, kulturális, társadalmi, politikai és gazdasági fejlesztések mennek végbe.

Az Európa Ifjúsági Fővárosa minden olyan innovatív kezdeményezést szívesen fogad, amely a fiatalok aktív szerepvállalását támogatja és szerepmodellt kínál az ifjúsági fejlesztések terén az európai önkormányzatoknak.

Azoknak a városoknak a pályázatát várják, akik kiemelten fontosnak tartják a fiatalok bevonását és egy pozitív, ambiciózus programmal készülnek a megvalósítási szakaszra. A díj odaítéléséről közösen döntenek a szervezeti partnerek és európai ifjúsági szervezetek. A teljes pályázati felhívás itt olvasható.

Alkalmasság:

Az Európai Tanács összes államának önkormányzatai pályázhatnak.

Határidők:

2018. január 21. – Koncepciók, ötletek vázlatos benyújtása. A pályázat benyújtása előtt 300€-t be kell fizetni az Európai Ifjúsági Fórumnak.

2018. június 3. – A részletes pályázati anyag benyújtása. A pályázat részét képezi egy 700€-s díj, melyet be kell fizetni az Európai Ifjúsági Fórumnak.

2018. szeptember 30. – A végleges pályázati anyagok benyújtása.

További információ: http://bit.ly/2j3ZAcv

 

Határidő: 2018.09.30.

Kapcsolat

UNESCO Section for the Diversity of Cultural Expressions
ifcd.convention2005@unesco.org
http://en.unesco.org/creativity/ifcd