Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2017.09.15. FELHÍVÁSOK

#BeInclusive EU Sportdíjak

Az Európai Bizottság Oktatási, Ifjúsági, Sport- és Kulturális Főigazgatósága (DG EAC) által meghirdetett #BeInclusive EU Sportdíjának célja, hogy olyan szervezeteket ismerjen el, amelyek a sport jótékony hatásait használják a hátrányos helyzetű csoportok befogadásának ösztönzésére.

Ki jelentkezhet

Az Európai Unió területén található for-profit vagy nonprofit, állami vagy magáncégek, amelyek sikerrel fejlesztettek az etnikai kisebbségek, menekültek, hátrányos helyzetű személyek, veszélyeztetett ifjúsági csoportok vagy más, kihívást jelentő társadalmi körülmények között élő csoportok befogadását célzó sport-projekteket.


 A jelentkezésről

A szervezeteknek be kell mutatniuk projektjüket, amelyhez a pályázáskor csatolni kell különböző digitális anyagokat, például fotókat és (legfeljebb 5 perc hossúságú) videókat, hogy projektjüket a konkrét tevékenység közben is megismertethessék.

Egy projektet bemutató, legfeljebb 3 oldalas dokumentumot is be kell nyújtani, és ebben fel kell tüntetni a projekt célját és jövőképét, ezáltal tanúsítva, miként felel meg a program a díj három feltételének: a hatásnak, a megismételhetőségnek és az innovációnak.

A pályázati anyagokat angol nyelven várják.

Díjak

A győztes projekteket a november 22-i különleges díjátadó ünnepségen mutatják be sportbefogadási szakértőkből álló nézők előtt, és mindhárom győztes 10 ezer eurós jutalomban részesülnek.

Határidő: 2017. szeptember 15., 17:00 CET.


További tudnivalók: https://ec.europa.eu/sport/be-inclusive

Határidő: 2017.09.15.

Kapcsolat

European Commission - Sport
http://ec.europa.eu/sport/index_en.htm