Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2017.07.28. KÉPZÉSEK

A Világbank Fiatal Szakemberek Pogramja

A program és céljai

A Fiatal Szakemberek Program egyedülálló lehetőséget biztosít olyan fiataloknak, akik érdeklődnek a nemzetközi fejlesztés iránt, és a jövőben szívesen dolgoznának globális vezetőként.

A programot magasan képzett és motivált érdkelődők számára hirdetik meg a Világbank tevékenységi köreihez (pl. gazdaság, pénzügy, oktatás, közegészség, társadalomtudományok, mérnökség, várostervezés, mezőgazdaság, természeti források stb.) és a WBG egyéb üzleti területeihez, mint például a kommunikációhoz, az információs technológiához, a humán erőforráshoz és az üzleti pénzügyhöz kötődően.

A jelölteknek elkötelezettnek kell lenniük a fejlődés, a tudományos és szakmai sikerek elérése és a vezetői készségek megszerzése iránt. Munkahelyeinken értékeljük a sokféleséget, ezért a sokszínű tudományos és kulturális hátterű, jól képzett férfiakat és nőket is jelentkezésre buzdítjuk.

A kiválasztottak egy 5 éves szerződésajánlatot kapnak, 24 hónapot töltenek egy strukturált képzési programban, valamint számos előnyhöz és lehetőséghez jutnak. Ezeken felül lehetőséget kapnak, hogy megismerhessék a Világbank működősét és szakpolitikáit, valamint betekintést nyerhetnek a fejlesztési folyamatokba is.

Alkalmasság

Az alábbiakban ismerheti meg a jelentkezést lehetővé tevő alapkövetelményeket:

  • A jelentkező legfeljebb 32 éves (tehát 1985. október 1-jén vagy azután született);
  • Doktori, mesteri vagy ezekkel megegyező tudományos fokozattal rendelkezik;
  • Folyékony kommunikációs készség angol nyelven;
  • Anyanyelvi szinten beszéli a Világbank alábbi munkanyelvei közül egyet vagy többet: arab, kínai, francia, portugál, orosz; a spanyol nyelv ismerete előnyt jelent.
  • A világbank alábbi területei közül valamelyikhez kapcsolódóan specializációval bír: gazdaság, pénzügy, oktatás, közegészség, társadalomtudományok, mérnöki területek, várostervezés, mezőgazdaság, természeti források, stb.;
  • Legalább 3 év releváns tapasztalat szakpolitikai szinten, vagy 3 évig folyamatosan folytatott tudományos tanulmányokat doktori szinten.

 

Határidő: 2017. július 28.

További információval a következő oldal szolgál: bit.ly/RlxlVJ

Határidő: 2017.07.28.

Kapcsolat

World Bank office - Washington DC
(202) 473-1000
http://www.worldbank.org