Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2017.06.27. FELHÍVÁSOK

Európa az én régiómban - blog verseny

A pályázaton 18 évesnél idősebb bloggerek vehetnek részt, akik feladata bármely, az EU által anyagilag támogatott projektről szóló bejegyzés írása és megjelentetése. Az Európai Bizottság által szervezett megmérettetésen brüsszeli újságírói képzésen való részvételt lehet nyerni.

Amennyiben szükséges, a bejegyzéseket angolra is lefordítják, megjelennek a Bizottság honlapján, valamint közösségi média oldalakon (Facebook, Twitter) is megjelennek a  #EUinmyRegion jelöléssel ellátva.

Minden bejegyzést független zsűri értékel. A három győztest a zsűri által adott pontok, az online olvasottság és a közösségi oldalakon elért megosztások száma alapján választják ki. Az utóbbi két pontozási kategóriában elért eredmény alapján Közönségdíjat is átadnak a negyedik győztesnek.

A négy díjazott részt vehet az Európai Régiók és Városok (EWRC) Hetén 2017. október 9-12. között Brüsszelben akkreditált újságíróként, 

Az utazási és lakhatási költégek térítésre kerülnek, valamint a nyertesek részt vesznek 2017. október 8-án egy Mobil újságírás és történetmesélés elnevezésű tréningen is.

Határidő: a pályázási időszak a 60. bejegyzés beküldése és elfogadásakor vagy 2017. június 17-én zárul.

További információ: http://bit.ly/2ruXG72

Határidő: 2017.06.27.

Kapcsolat

European Commission DG Regional & Urban Policy
http://ec.europa.eu/regional_policy/index_en.cfm