Nemzetközi lehetőségek fiatalok számára

2017.05.21. ÖSZTÖNDÍJAK

ENSZ Alliance of Civilizations Fellowship program

Határidő: 2017. május 21. 23:59 EST

Az program azért jött létre, hogy rávilágítson a kétoldalú kapcsolatok fontosságára a különböző kultúrák között, és párbeszédet hozzon létre, illetve támogassa az együttműködést, emellett kölcsönös megismerés és tisztelet megerősítésével hozzájáruljon a politikai akarat és a kollektív elkötelezettség kialakulásához.

A program célja, hogy megkérdőjelezze a kulturális sztereotípiákat és kultúrák közötti kapcsolatot hozzon létre. A két hét alatt, a résztvevők meglátogatják egymás régióit, ahol lehetőségük lesz találkozni helyibeli lakosokkal. 2017-ben a program középpontjában a civil társadalmi réteg és a média, mint gyűlölet elleni közdelem eszköze és a befogadás előmozdítója áll.

Jelentkezési feltételek

  • Jelentkezhet minden személy, aki állampolgári címmel rendelkezik Amerikában, Kanadában vagy az Európai Bizottság bármely tagországában, illetve Fehéroroszországban (EUNA), Közép-Keleten vagy Észak-Afrikaban (MENA)
  • 1982. január 1. - 1992. december 31. között született
  • az utazás időpontjában elérhető (2017. október vagy november, az utazás 18 napos)
  • érvényes útlevéllel rendelkezik
  • tapasztalattal rendelkezik civil társadalmi kérdéseket érintő munkában és/vagy médiában, továbbá elért szakmai eredményeit tudja bizonyítani
  • folyékonyan beszél angolul

 

További információk 

 

 

Határidő: 2017.05.21.

Kapcsolat

United Nations Alliance of Civilizations (UNAOC)
+1 212 457 1751
contactaoc@unops.org
http://www.unaoc.org