Mobilitási információk

Mobilitási információk

Információt nyújtunk külföldi tanulási és munkalehetőségekről, nemzetközi projektekről, valamint az Erasmus+ ifjúsági programmal (pl. ifjúsági cserék) és az Európai Szolidaritási Testülettel kapcsolatban. Számos külügyi és állásbörzén találkozhatsz velünk személyesen, online pedig az eurodeskhu@eurodesk.eu címen kereshetsz fel bennünket. Emellett az Európai Ifjúsági Portál hazai tartalmáért is mi felelünk, ahol további információkat találsz, és személyes történeteket olvashatsz olyan fiatalokról, akik már külföldi tapasztalattal bírnak.

Pályázati, képzési és ösztöndíj-lehetőségek

Híreinkben folyamatosan közzétesszük a legfrissebb, elsősorban nemzetközi lehetőségeket, amelyek fiataloknak, vagy a velük foglalkozó szakembereknek szólnak. Videóversenyek, esszépályázatok, képzések, ifjúsági találkozók, konferenciák és szemináriumok felhívásait olvashatod, ha az Opportunity Finder adatbázisunkra kattintasz, vagy feliratkozol havonta megjelenő hírlevelünkre.

Európai Szolidaritási Testület és Erasmus+ ifjúsági partnerszervezetek keresésében való segítségnyújtás

Olyan aktuális partnerkereséseket teszünk közzé - elsősorban az Erasmus+ program ifjúsági fejezetére vonatkozóan -, amelyek szerte Európából érkeznek az Eurodesk irodába. Ha pedig Nektek van egy megvalósításra váró projektetek, amihez partnerszervezeteket kerestek, küldjétek el angol nyelvű projektfelhívásotokat, az együttműködéshez szükséges dokumentumotokat és elérhetőségeteket az eurodeskhu@eurodesk.eu címre, és az Eurodesk nemzetközi hálózata megpróbál segíteni, hogy megtaláljátok a megfelelő szervezetet vagy informális csoportot.