Nemzetközi mobilitási programok érdekelnek? Kezdd velünk!

2020.05.26. 13:43 Kategória: Ifjúsági mobilitás

A nemzetközi Eurodesk hálózat 2020-ban ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, amelynek alkalmából interjúkat készítünk a magyar hálózat partnereivel.

Új cikksorozatunkban virtuálisan járjuk körbe az országot, és helyszínről helyszínre mutatjuk be a magyarországi Eurodesk hálózat partnereit, illetve sokrétű tevékenységüket az ifjúsági munka területén. De nem csupán a magyar hálózat partnereit ismerheted meg, hanem az interjúkon keresztül az elmúlt évek legkiemelkedőbb történéseit, eseményeit is. Megtudhatod továbbá, hogy milyen lehetőségeid vannak fiatalként, és ebben milyen segítséget nyújtanak neked az Eurodesk partnerek. Kiderül majd az is, hogy mit takar a Time To Move kampány, vagy hogy milyen élményeikben volt részük hozzád hasonló fiataloknak az évek során.

A folyamatosan megjelenő interjúkat itt is megtalálhatod:

Cikkünk az interjúkkal folyamatosan frissül.Megosztom

2020 MÁJUS
Eurodesk történetek I. - Kettős identitással a hálózatban

Interjú László Cecíliával, a szolnoki Europe Direct iroda munkatársával.

Ne add fel az álmaid, kezdj el tervezni!

A koronavírus járvány ellenére

Megjelent a Pályázati Pavilon tavaszi száma!

Az idei első Pályázati Pavilon középpontjában a fenntarthatóság áll, de emellett olvashattok még az idén 30 éves Eurodesk hálózatról, oktatásról és önkéntességről, valamint bemutatkoznak az idei Erasmus+ nívódíjas projektek is!