Erasmus+ Virtual Exchange képzések és cserék

2020.03.20. 16:20 Kategória: Nem formális tanulás

Az Erasmus+ Virtual Exchange fiataloknak, oktatóknak és ifjúsági szakembereknek kínál számos témakörben online képzési vagy nemzetek között csere lehetőségeket.

Az elmúlt évek során közel 19 ezer ember csatlakozott valamely képzéshez vagy nemzetközi cseréhez az Erasmus+ Virtual Exchange keretében, amelynek az Európai Ifjúsági Portál nyújt felületet. A program lehetőséget biztosít arra, hogy helytől függetlenül az Európai Unió országainak, illetve az Unió partnerországainak állampolgárai csatlakozzanak egy-egy online képzéshez vagy programhoz.

Az Erasmus+ Virtual Exchange célja, hogy összekösse a fiatalokat, ifjúsági szakembereket, ifjúsági szervezeteket, hallgatókat és egyetemi oktatókat Európa és a világ különböző pontjairól. Emellett kiemelten fontos szempont a kritikus gondolkodás és a felelős internethasználat támogatása is.

A virtuális cserék olyan készségeket fejlesztenek, mint az idegennyelv-használat vagy a csapatmunka, amelyek közvetetten a későbbi álláskeresést is segíthetik.

Az aktuális képzésekért kattints ide, a cserék eléréséhez pedig ide.

További részletek

 Megosztom

2020 ÁPRILIS
SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK NEM FOGAD ÜGYFELEKET, EMAIL ÉS TELEFON ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT MEGERŐSÍTETTÜK

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a COVID-19 koronavírus okozta járványveszély miatt a személyes ügyfélszolgálatainkon a mai naptól – visszavonásig – nem fogadunk ügyfeleket illetve megkereséseket.

Elhalasztják a Discover EU ötödik fordulóját

FIGYELEM! További értesítésig a Discover EU aktuális fordulóját az Európai Bizottság elhalasztotta.

30 éves az Eurodesk nemzetközi hálózat: 2020 az ünneplés éve

Az Eurodesk 30. évfordulója alkalmából egész éven át tartó ünnepléssel köszöntjük 2020-as évet és az új évtizedet.