Lezajlott az Eurodesk országos találkozó Győrben

2019.11.20. 15:27 Kategória: Aktív részvétel

Az Eurodesk idei második országos találkozóján a hálózat valamennyi partnere képviseltette magát. A győri eseményen a résztvevők újraválasztották a régiós koordinátorokat, valamint az Eurodesk Minősítő Képzés keretében bővítették ismereteiket a fiatalok, mint célcsoport hatékony elérése érdekében.

Az Eurodesk őszi országos találkozója 2019. november 13-15. között került megrendezésre, és rendhagyó módon három napos esemény volt.

Az első napon a résztvevők tájékoztató előadást hallhattak a fiatalokat érintő programok, intézkedések és kezdeményezések aktualitásairól Máté Gergely, az Erasmus+ Ifjúsági csoport vezetőjének előadásában, délután pedig a partnerszervezetek – előzetes jelölést követően - megválasztották az Eurodesk hálózat régiós koordinátorait.

 

A szavazás eredményeként 2020-ban az alábbi személyek látják el a régiós koordinációt:

 

A második napon az Eurodesk partnerek a Minősítő Képzés moduljaival haladtak tovább, Enyedi Imre és Csalagovits Zóra facilitátorok segítségével.

Az utolsó napon a multiplikátorok meghallgathatták az Eurodesk hálózat 2019-es beszámolóját, valamint megismerkedhettek a 2020-as munkatervvel.Megosztom

2019 DECEMBER
Eurodesk Survey 2019

Az Eurodesk Survey egy többnyelvű, egész Európára kiterjedő kutatás, amely az Eurodesk Brussels Link koordinálásával valósult meg. A kérdőívet a nemzetközi Eurodesk hálózat fejlesztette, fordította, majd terjesztette az európai fiatalok körében. Az online felület mellett a kérdőívet multiplikátorokon keresztül, valamint jelentős döntéshozókkal és partnerekkel folytatott együttműködések során jutatták el a fiatalokhoz.

Novemberben újra lehet pályázni DiscoverEU jegyekre

2019. őszén november 7. és november 28. között lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra a DiscoverEU program keretében.

Hamarosan itt a DiscoverEU negyedik pályázási időszaka

Ismét lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra 2019. november 7. és november 28. között!