StreetSmart Play Közösségi Felület

2019.10.30. 12:55 Kategória: Aktív részvétel

A StreetSmart Play egy új digitális közösségi felület, amelyet arra terveztek, hogy összegyűjtse és megossza az ifjúsági munka szakértői tevékenységét szerte a világon.

A célja, hogy sokféle, nemformális tanításhoz kötődő játékötlettel és módszerrel támogassa az ifjúsági szakembereket és a tanárokat. A StreetSmart Play garantálja ezeknek az ötleteknek a könnyű kereshetőségét és sikeres használatát a gyakorlatban.

A felület mindenki számára nyitott és három különböző nyelven érhető el (angol, francia és spanyol).  Noha csak 2019 indult el az oldal, máris több mint 200 módszertani ötletet, játékot és oktatási segédanyagot tartalmaz hála a nyolc csatlakozott szervezetnek.

További részletek itt.Megosztom

2019 DECEMBER
Eurodesk Survey 2019

Az Eurodesk Survey egy többnyelvű, egész Európára kiterjedő kutatás, amely az Eurodesk Brussels Link koordinálásával valósult meg. A kérdőívet a nemzetközi Eurodesk hálózat fejlesztette, fordította, majd terjesztette az európai fiatalok körében. Az online felület mellett a kérdőívet multiplikátorokon keresztül, valamint jelentős döntéshozókkal és partnerekkel folytatott együttműködések során jutatták el a fiatalokhoz.

Novemberben újra lehet pályázni DiscoverEU jegyekre

2019. őszén november 7. és november 28. között lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra a DiscoverEU program keretében.

Hamarosan itt a DiscoverEU negyedik pályázási időszaka

Ismét lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra 2019. november 7. és november 28. között!