Még tart a Time to Move!

2019.10.18. 10:30 Kategória: Aktív részvétel

Ha a külföldi tanulási és önkéntes lehetőségek érdekelnek, vagy éppen részt vennél valamilyen nemzetközi projektben, akkor mindenképpen érdemes felkeresned az Eurodesk Time To Move kampányának valamely eseményét. Ugyanis ezeken az eseményeken minden információt megkaphatsz a rád váró lehetőségekről! Sőt, ha beszállsz a pólótervező játékba, akár értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz.

A hozzád közel eső események megtalálásában nagy segítségedre lehet a Time To Move térkép, amelyen helyszín és időpontok szerint is kereshetsz. 

Kedvcsinálóként pedig itt egy rövid ízelítő (a teljesség igénye nélkül) a még hátralévő programokból:

  • Szegeden és Gyulán pályaválasztási, illetve továbbtanulási börzéken találkozhatsz a D2 Szeged és a Mi egy Másért Közhasznú Egyesület munkatársaival (október 19. és 21.), akik készséggel válaszolnak minden kérdésedre a külföldi lehetőségek kapcsán. 
     
  • Szintén a D2 Szeged szervez izgalmas irodalmi-társasozós délutánt október 25-én A Halott Shakespeare teázója címmel, ahol a Time2Move sarokban lehet majd információkat szerezni a külföldi lehetőségekkel kapcsolatban.
     
  • A hónap 26. napján Halloween-i BMX és Roller Jam-mel készül a FIKSZ Egyesület Miskolcon, ahova örömmel várnak, és mindenféle érdekes és interaktív játékkal készülnek.
     
  • Ugyanezen a napon (okt. 26.) Veresegyházán a Támaszpont MOPKA is halloween-i rendezvényt tart EU Party & Halloween party címmel, ahol játékos feladatokon keresztül ismerkedhetsz meg a mobilitás különböző formáival. Ha pedig délutánra is maradsz, akkor olyan fiatalok beszámolóit hallgathatod meg, akik már részt vettek különböző külföldi programokban.


Megosztom

2019 NOVEMBER
Novemberben újra lehet pályázni DiscoverEU jegyekre

2019. őszén november 7. és november 28. között lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra a DiscoverEU program keretében.

Hamarosan itt a DiscoverEU negyedik pályázási időszaka

Ismét lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra 2019. november 7. és november 28. között!

Tervezd meg a Time to Move idei pólóját!

Van érzéked a tervezéshez, és szeretnéd kipróbálni magad? Tervezd meg a Time to Move kampány idei hivatalos pólóját!