Oszd meg Youthpass tanúsítványod történetét!

2019.08.22. 11:06 Kategória: Nem formális tanulás

A Youthpass mérföldkőhöz érkezett, közeledünk az egymilliomodik kiállított tanúsítványhoz! A te tanúsítványod is ennek a szép számnak az egyike? Oszd meg történetét, és nyerj környezetbarát túrahátizsákot!

2019 őszén várhatóan kitöltik az egymilliomodik Youthpass tanúsítványt is. Ennek örömére baráti versenyt hirdetnek, amely során Youthpass-t használó résztvevők vagy az őket segítő ifjúsági vezetők/képzők történeteit várják. Te mit tanultál a projekted során? Hogyan változtatta meg a Youthpass az életedet?

Ha szeretnél részt venni a versenyben, és megnyerni a környezetbarát túrahátizsákot, történetedet elküldheted írott vagy videós formátumban a 1Myouthpasses[kukac]salto-youth.net e-mail címre. Határidő: szeptember 30. (hétfő) 17:00. A történeteket a SALTO T&C RC közösségi oldalain és ezen a honlapon osztják majd meg.

A további részvételi kritériumokat itt találod.Megosztom

2019 SZEPTEMBER
Hamarosan itt a DiscoverEU negyedik pályázási időszaka

Ismét lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra 2019. november 7. és november 28. között!

Tervezd meg a Time to Move idei pólóját!

Van érzéked a tervezéshez, és szeretnéd kipróbálni magad? Tervezd meg a Time to Move kampány idei hivatalos pólóját!

Time to Move: Fedezd fel velünk Európát 2019-ben is!

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez, és választ kapsz a kérdéseidre!