Díjat nyert a DiscoverEU

2019.07.05. 13:16 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.

A díj a kiemelten jó szervezésért és adminisztrációért elismeri az uniós közigazgatás azon tevékenységeit, amelyeknek látható és közvetlen pozitív hatása van az uniós állampolgárok életére.

Az elismerést hat kategóriában osztották ki a mindösszesen 54 jelölt között. A DiscoverEU-t az Állampolgároknak nyújtott kiváló szolgáltatás kategóriában tüntették ki, amiért lehetőséget nyújt a fiataloknak Európa felfedezésére. Az elismeréseket Emily O’Reilly ombudsman adta át június 27-én Brüsszelben.

A díjátadóról és a kiosztott díjakról bővebben itt olvashatsz.Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

DiscoverEU: több mint húszezer fiatalnak nyílik lehetősége felfedezni Európát

Közel 95 ezer fiatal pályázott Európa-szerte az Európai Unió kezdeményezésének, a DiscoverEU-nak harmadik fordulója során.