Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

2019.07.05. 10:15 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Az alkalmazás segítségével lehetséges:

  • az önértékelés a nemzetközi ifjúsági projektek kapcsán, valamint az értékelés a kollégákkal való összehasonlítása
  • minőségi projektek együttes megvalósítása, vagyis ifjúsági projektek megvalósítása online. Ezt 16 projektmenedzsmenttel kapcsolatos kérdés segítségével.

Az alkalmazás több mint 200 gyakorlati forrást, tippet, videót, „checklistet” ajánl a projektek minőségének növelése érdekében, mindezt a projektmegvalósítás különböző szintjeire lebontva.

Részletek itt.Megosztom

2020 FEBRUÁR
DiscoverEU: nagyjából húszezer fiatal utazza körbe Európát 2020-ban

Megközelítőleg húszezer 18 éves fiatal került kiválasztásra a DiscoverEU legutóbbi fordulója során, akik hamarosan kézhez is kapják a vonatjegyüket.

30 éves az Eurodesk nemzetközi hálózat: 2020 az ünneplés éve

Az Eurodesk 30. évfordulója alkalmából egész éven át tartó ünnepléssel köszöntjük 2020-as évet és az új évtizedet.

Eurodesk Survey 2019

Az Eurodesk Survey egy többnyelvű, egész Európára kiterjedő kutatás, amely az Eurodesk Brussels Link koordinálásával valósult meg. A kérdőívet a nemzetközi Eurodesk hálózat fejlesztette, fordította, majd terjesztette az európai fiatalok körében. Az online felület mellett a kérdőívet multiplikátorokon keresztül, valamint jelentős döntéshozókkal és partnerekkel folytatott együttműködések során jutatták el a fiatalokhoz.