Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

2019.07.05. 10:15 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Az alkalmazás segítségével lehetséges:

  • az önértékelés a nemzetközi ifjúsági projektek kapcsán, valamint az értékelés a kollégákkal való összehasonlítása
  • minőségi projektek együttes megvalósítása, vagyis ifjúsági projektek megvalósítása online. Ezt 16 projektmenedzsmenttel kapcsolatos kérdés segítségével.

Az alkalmazás több mint 200 gyakorlati forrást, tippet, videót, „checklistet” ajánl a projektek minőségének növelése érdekében, mindezt a projektmegvalósítás különböző szintjeire lebontva.

Részletek itt.Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Díjat nyert a DiscoverEU

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.

DiscoverEU: több mint húszezer fiatalnak nyílik lehetősége felfedezni Európát

Közel 95 ezer fiatal pályázott Európa-szerte az Európai Unió kezdeményezésének, a DiscoverEU-nak harmadik fordulója során.