DIALOGUE: angol nyelvű kurzus az ifjúsági mobilitásért

2019.07.05. 13:21 Kategória: Ifjúsági mobilitás

A képzés célja, hogy áttörje a nyelvi gátakat, és motiválja a helyi és nemzeti szinten aktív ifjúsági szakembereket, hogy projekteket kezdeményezzenek az Erasmus+ Ifjúság keretében, különös tekintettel az ifjúsági mobilitási projektekre.

A képzés kifejezettem azokat az ifjúsági szakembereket célozza meg, akik azokat az angol nyelvi kommunikációs készségeiket fejlesztenék, amik szükségesek a nemzetközi ifjúsági projektek tervezéséhez, a megvalósításához és a népszerűsítéséhez.

 

Célok:

  • az angol nyelvi kommunikációs készségek fejlesztése
  • Erasmus+ Ifjúság projektjeihez szükséges szókincs elsajátítása és gyakorlása
  • a nemzetközi projektek menedzsmenti alapjaival való megismerkedés angol nyelven
  • magabiztos nyelvhasználat a projektek kidolgozásához és megvalósításához

 

A résztvevők kiválasztásának szempontjai:

  • ifjúsági szakemberek, akik nemzetközi projekteket szeretnének megvalósítani, és ehhez szükségesnek tartják az angol nyelvi készségeik fejlesztését
  • a következő országok valamelyikének állampolgárai: Magyarország, Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Szlovénia, Kelet-Európa és a Kaukázus régió
  • az angol, mint idegen nyelvet alapszinten beszélik (vagyis képesek használni egyszerű, hétköznapi szituációkban)
  • akiknek nem okoz problémát egy szobán osztozni valakivel egy másik országból

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 23.

A képzés ideje és helyszíne: 2019. november 17-23., Budapest

További részletekMegosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Díjat nyert a DiscoverEU

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.