Kövesd a European Youth Instagram oldalt!

2019.06.07. 11:41 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Az Európai Bizottság European Youth néven indított Instagram oldalt a mobilitási lehetőségek további népszerűsítése érdekében.

Az Európai Bizottság oktatásért, ifjúságért, sportért és kultúráért felelős hivatala már ezidáig sokat tett a nemzetközi mobilitási lehetőségek népszerűsítéséért. Nem régen pedig elindította saját Instagram oldalát, így újabb közösségi felületen megszólítva a fiatalokat. Az Instagram oldalon a Bizottság legnépszerűbb programjaival kapcsolatban kerülnek ki posztok. Ide értve az Erasmus+-t, a DiscoverEU-t, az Európai Szolidaritási Testületet és az MSCA-t (Marie Skłodowska-Curie actions). 

A European Youth Instagram oldal pedig ide kattintva már böngészhető is! Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Díjat nyert a DiscoverEU

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.