Magyarok Európáért Díjat kapott a Tempus Közalapítvány

2019.05.10. 13:34 Kategória: Aktív részvétel

Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén a Tempus Közalapítvány lett az egyik díjazottja az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Miniszterelnökség közös alapítású „Magyarok Európáért” Díjának.

A díjat május 9-én, az Európa Napon Zupkó Gábor képviseletvezető és Gulyás Gergely miniszter adta át Tordai Péter igazgatónak és Dezső Tamás kuratóriumi elnöknek.

Nagyon örülünk az elismerésnek, és büszkék vagyunk rá, hogy a méltatás szerint „a Tempus Közalapítvány az európai értékek mellett elkötelezett, azokat hatékonyan népszerűsítő, az európai emberek közötti kapcsolatok kiépítésében és elmélyítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett intézmény”.Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Szeptemberben rendezik meg a második Európai Oktatási Csúcstalálkozót

2019. szeptember 26-án kerül megrendezésre Brüsszelben a második Európai Oktatási Csúcstalálkozó Dr. Navracsics Tibor (Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sportügyi Biztos) elnökletével.

Marie Skłodowska-Curie Actions támogatásban részesülhet közel 7300 kutató és innovátor

A Marie Skłodowska-Curie Actions részeként 67 konzorcium lett kiválasztásra a 2019-es Kutatási és Innovációs Csere című pályázati felhívás keretében, amelyek lehetővé teszik, hogy megközelítőleg 7300 kiváló kutató és innovátor működjön együtt külföldi társaival.