Magyarok Európáért Díjat kapott a Tempus Közalapítvány

2019.05.10. 13:34 Kategória: Aktív részvétel

Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén a Tempus Közalapítvány lett az egyik díjazottja az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Miniszterelnökség közös alapítású „Magyarok Európáért” Díjának.

A díjat május 9-én, az Európa Napon Zupkó Gábor képviseletvezető és Gulyás Gergely miniszter adta át Tordai Péter igazgatónak és Dezső Tamás kuratóriumi elnöknek.

Nagyon örülünk az elismerésnek, és büszkék vagyunk rá, hogy a méltatás szerint „a Tempus Közalapítvány az európai értékek mellett elkötelezett, azokat hatékonyan népszerűsítő, az európai emberek közötti kapcsolatok kiépítésében és elmélyítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett intézmény”.Megosztom

2019 MÁJUS
Játékosan az emberi jogokért konferencia

Konferenciát szervez a Tudatos Ifjúságért Alapítvány és az EJHA az emberi jogi neveléssel és a gamifikációval kapcsolatban.

Sikerrel zárult az Európai Ifjúsági Hét

2019. április 29. és május 5. között rendezték meg az Európai Ifjúsági Hetet, melyhez az európai országok nagy része, köztük Magyarország is csatlakozott. A programok közül 61 idehaza valósult meg, amelyben jelentős szerepet vállalt a Tempus Közalapítvány és az Eurodesk partnerei.

Idén április 30-ra esik a YO! Fest

A nagy népszerűségnek örvendő Yo! Fest-nek idén Brüsszel ad otthont.