Szakmai gyakorlat tanársegédként Spanyolországban

2019.05.17. 08:40 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Az Erasmus in School keretében Spanyolországban 10 helyet hirdetnek szakmai gyakorlatra oktatási területen. A program remek lehetőséget kínál azon frissen végzett hallgatók számára, akik érdeklődnek az oktatási terület és más kultúrák megismerése iránt.

A szakmai gyakorlat keretében a gyakornokok tanárokkal közösen dolgoznak majd az osztálytermekben. Munkájuk során kis csoportokkal foglalkozhatnak, feladatuk pedig az angol nyelv alapjainak megismertetése, valamint nyelvi készségek fejlesztése lesz (kiemelt tekintettel a beszédkészségre).

 

További feladatok:

  • A diákok szóbeli vizsgára való felkészülésének segítése.
  • A különböző tantárgyak (és pedagógusaik) közötti együttműködéshez való hozzájárulás például angol nyelvre épülő projekteken keresztül.
  • Óratervek készítése, valamint a gyakornok országához kötődő tanórán túli programok szervezése korcsoportnak megfelelően.
  • Nemzetközi projektek létrehozásában és fejlesztésében való segédkezés.

 

A pályázáshoz szükséges:

  • Angol nyelvtudás igazolása
  • Egy teljes akadémiai év vállalása (2019 októberétől 2020 júniusáig), vagy nyáron táboroztatás (5 naptól egészen 2 hónapig, július és augusztus hónapban).

 

Mire jogosultak a sikeres pályázók?

A sikeres pályázók 400-1000€ támogatást kapnak nyelvi szintjüktől (angol nyelv), tapasztalatuktól és képesítésüktől függően.

Továbbá biztosítás, online egyetemi kurzus a spanyol egyetemek valamelyikén, valamint ingyenes spanyol nyelvórák biztosítottak. Az iskolák közül pedig néhány ingyen szállást és ebédet is biztosít.

 

A jelentkezéshez és a részletekért kattints ide.

Az Erasmus in School-ról pedig itt olvashatsz bővebben.Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Díjat nyert a DiscoverEU

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.