Idén április 30-ra esik a YO! Fest

2019.04.23. 15:33 Kategória: Aktív részvétel

A nagy népszerűségnek örvendő Yo! Fest-nek idén Brüsszel ad otthont.

Az Európai Ifjúsági Fórum a legnagyobb ifjúsági politikai fesztivál Európában, amely 2019-ben az európai választásokat (május 23-26.) megelőzően kerül megrendezésre a belga fővárosban, Brüsszelben. Az esemény azt járja körül és ünnepli meg, hogy mit jelent európai fiatalnak lenni.

Az idei évben csatlakozik az eseményhez az Európai Bizottság és az Európai Parlament is, hogy együtt ünnepeljék az Európai Ifjúsági Hetet az Európai Ifjúsági Fórum és tagszervezeteinek programsorozatával.

Az Európai Unió minden tájáról és az Unión kívülről is várnak fiatalokat az ingyenes rendezvényre, ahol különböző programok, viták, koncertek várják az érdeklődőket közvetlenül az Európai Parlament épülete mellett.

További információ: https://www.yofest.eu Megosztom

2019 MÁJUS
Játékosan az emberi jogokért konferencia

Konferenciát szervez a Tudatos Ifjúságért Alapítvány és az EJHA az emberi jogi neveléssel és a gamifikációval kapcsolatban.

Sikerrel zárult az Európai Ifjúsági Hét

2019. április 29. és május 5. között rendezték meg az Európai Ifjúsági Hetet, melyhez az európai országok nagy része, köztük Magyarország is csatlakozott. A programok közül 61 idehaza valósult meg, amelyben jelentős szerepet vállalt a Tempus Közalapítvány és az Eurodesk partnerei.

Magyarok Európáért Díjat kapott a Tempus Közalapítvány

Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén a Tempus Közalapítvány lett az egyik díjazottja az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Miniszterelnökség közös alapítású „Magyarok Európáért” Díjának.