Gyakornokot keres a Balassi Intézet

2019.04.23. 12:42 Kategória: Ifjúsági mobilitás

A Balassi Intézet várja azok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának gyakornoki pozícióban Brüsszelben a szervezet munkatársaként.

A Balassi Intézet Brüsszel - Brüsszeli Magyar Nagykövetség Kulturális Szolgálata várja azok jelentkezését, akik érdeklődnek a kultúra iránt, és szívesen kipróbálnák, hogy milyen egy kulturális intézetben gyakornokként dolgozni. Elsősorban azok jelentkezésére számítanak, akik kommunikáció, nemzetközi tanulmányok, kulturális menedzsment, vagy rendezvényszervezés szakon folytatnak tanulmányokat, esetleg valamely másik bölcsész szakon tanulnak. Elvárás a magyar, az angol és a francia nyelv biztos ismerete, a.holland nyelvtudás előnyt jelent.

A gyakorlat idejére a Balassi Intézet anyagi támogatást nem tud nyújtani, ezért javasolják Campus Mundi vagy más ösztöndíj megpályázását. 

További részletekért és a jelentkezéshez kattints ide.

 Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Díjat nyert a DiscoverEU

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.