Gyakornokot keres a Balassi Intézet

2019.04.23. 12:42 Kategória: Ifjúsági mobilitás

A Balassi Intézet várja azok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának gyakornoki pozícióban Brüsszelben a szervezet munkatársaként.

A Balassi Intézet Brüsszel - Brüsszeli Magyar Nagykövetség Kulturális Szolgálata várja azok jelentkezését, akik érdeklődnek a kultúra iránt, és szívesen kipróbálnák, hogy milyen egy kulturális intézetben gyakornokként dolgozni. Elsősorban azok jelentkezésére számítanak, akik kommunikáció, nemzetközi tanulmányok, kulturális menedzsment, vagy rendezvényszervezés szakon folytatnak tanulmányokat, esetleg valamely másik bölcsész szakon tanulnak. Elvárás a magyar, az angol és a francia nyelv biztos ismerete, a.holland nyelvtudás előnyt jelent.

A gyakorlat idejére a Balassi Intézet anyagi támogatást nem tud nyújtani, ezért javasolják Campus Mundi vagy más ösztöndíj megpályázását. 

További részletekért és a jelentkezéshez kattints ide.

 Megosztom

2019 MÁJUS
További 100 millió euró kerülhet kutatásra és fiatalok mobilitására 2019-ben

Követve az Európai Parlament és az Európa Tanács közös döntését a 2019-es EU költségvetésről, az Európai Bizottság beterjesztette, hogy további 100 millió eurót szán az Európai Unió két híres programjára, a Horzion 2020-ra és az Erasmus+-ra.

Ösztöndíj/újságírói képzés – M100 Fiatal Európai Újságírók workshopja Németországban

Az M100 Young European Journalist, Potsdam városa és a Potsdam Media International e.V. a Német Szövetségi Külügyminisztérium és a ZEIT-Stiftung támogatásával kínál lehetőséget fiatal újságírók számára arra, hogy közvetlen kapcsolatba léphessenek Európa (ideértve a nem uniós államokat is) vezető médiaszemélyiségeivel.

Szakmai gyakorlat tanársegédként Spanyolországban

Az Erasmus in School keretében Spanyolországban 10 helyet hirdetnek szakmai gyakorlatra oktatási területen. A program remek lehetőséget kínál azon frissen végzett hallgatók számára, akik érdeklődnek az oktatási terület és más kultúrák megismerése iránt.