Bemutatkozik az Erasmus Student Network, vagyis az ESN

2019.03.22. 09:11 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Hallottál már az ESN-ről, de nem tudod kik ők, és mivel foglalkoznak? Most bemutatkoznak!

Az Erasmus Student Network egy nemzetközi diákszervezet, amely jelenleg 39 országban van jelen, több mint 15.000 önkéntes részvételével. Fő profilunk a mobilitás támogatása az egész világot lefedvén, különböző szolgáltatásokat nyújtva a nemzetközi diákoknak, valamint a tagjaink oktatásával a témát illetően. A rengeteg esemény szervezésével szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a mobilitás több szempontból is egy rendkívül gazdagító élmény. Hisszük, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni, hogy előmozdítsa az interkulturális megértést, valamint annak lehetőségét, hogy a diákok jövőbeni karrierjük tekintetében előnyhöz jussanak. Mindezt a környezetünk és a multikulturalitást tisztelve promótáljuk.

Elképzelésünk a társadalom gazdagítása a nemzetközi diákok révén. Az ESN a legfőbb önkéntes diákszervezet az európai felsőoktatási szférában. Lehetőségeket biztosítunk a kulturális megértésre és az önfejlesztésre a “Students Helping Students” égisze alatt, ami magyarul annyit takar, hogy diákok segítenek diákokat. Az Erasmus Student Network értékei amiért minden tag kiáll és dolgozik is egyben: Egység a sokféleségben, az egység egységessége, a diákokat segítő diákok, szórakozás a barátságban és tiszteletben, az élet nemzetközi dimenziója, az Európa iránti szeretet, mint a béke és kulturális csere területe, nyitottság a toleranciával, együttműködés az integrációban.Megosztom

2019 ÁPRILIS
Hamarosan ismét Európai Ifjúsági Hét!

33 településen várjuk érdekes programokkal a fiatalokat április végétől "A demokrácia és én" témakörben.

Jön a DiscoverEU újabb pályázási időszaka

Ismét lehet pályázni ingyenes vasúti igazolványra 2019. május 2. és május 16. között.

Gyakornokot keres a Balassi Intézet

A Balassi Intézet várja azok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának gyakornoki pozícióban Brüsszelben a szervezet munkatársaként.