Az Európai Parlament „Citizens” applikációja

2019.03.14. 09:36 Kategória: Aktív részvétel

A mobilos alkalmazás az Európai Unió eredményeit szándékozik bemutatni a felhasználók számára.

A "Citizens" ismerteti a jelenleg is zajló munkafolyamatokat, a jövőbeli terveket, illetve az Európai Parlament szerepét az eredmények kapcsán. Különféle kezdeményezések keresésére is lehetőséget nyújt, mi több a keresési eredményeket akár téma és helyszín szerint szűkíteni lehet. Az alkalmazás továbbá értesítéseket is küld az aktuálisan zajló történésekről. Fő jellemzői a kereshetőség, a megoszthatóság, a személyre szabhatóság. Mindemellett az Európai Unió mind a huszonnégy hivatalos nyelvén elérhető.

Az alkalmazás letölthető Androidra és iOS-re is.Megosztom

2019 MÁJUS
Játékosan az emberi jogokért konferencia

Konferenciát szervez a Tudatos Ifjúságért Alapítvány és az EJHA az emberi jogi neveléssel és a gamifikációval kapcsolatban.

Sikerrel zárult az Európai Ifjúsági Hét

2019. április 29. és május 5. között rendezték meg az Európai Ifjúsági Hetet, melyhez az európai országok nagy része, köztük Magyarország is csatlakozott. A programok közül 61 idehaza valósult meg, amelyben jelentős szerepet vállalt a Tempus Közalapítvány és az Eurodesk partnerei.

Magyarok Európáért Díjat kapott a Tempus Közalapítvány

Nagy örömmel tudatjuk, hogy idén a Tempus Közalapítvány lett az egyik díjazottja az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Miniszterelnökség közös alapítású „Magyarok Európáért” Díjának.