Szakmai gyakorlat az Európai Unió Bíróságán

2019.02.07. 11:35 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Az Európai Unió Bírósága 5 hónapos fizetett szakmai gyakorlati lehetőséget kínál.

Az Európai Unió Bírósága minden évben biztosítja egy öt hónapos fizetett szakmai gyakorlatlehetőségét a Bíróság vagy az Európai Unió Törvényszéke tagjainak kabinetjében, illetve a Bíróság szervezeti egységeiben.

A március 1. és július 31. közötti gyakorlatra minden évben július 1. és szeptember 30. között lehet jelentkezni, az őszi időszakokra – a kabinetben hirdetett gyakorlat szeptember 16. és február 15. között, a szervezeti egységekben hirdetett gyakorlat október 1. és február 28. között végezhető – minden évben február 1. és április 31. között adható be jelentkezés az EU CV Online alkalmazáson keresztül.

Az ösztöndíj összege havi nettó 1177 euró.

A szakmai gyakorlat részleteiről és a jelentkezés feltételeiről ITT olvashatsz bővebben.Megosztom

2019 JÚLIUS
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között

Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Minőségi Mobilitás elnevezésű alkalmazást fejlesztettek ifjúsági szakemberek számára

Az Európai Felület a Tanulmányi Mobilitásról (European Platform on Learning Mobility – EPLM) egy új eszközt vezetett be, amelynek célja, hogy támogassa a minőségi kivitelezést az olyan tanulmányi mobilitási projektek esetében, amelyek az ifjúsági területen valósulnak meg.

Díjat nyert a DiscoverEU

Az Európai Bizottság EU-s kezdeményezése, a DiscoverEU lett az egyik nyertes a „European Ombudsman’ 2019 Award for Good Administration” díjátadón.