Magyar versenyző a Time to Move pólótervező pályázat legjobbjai között

2018.12.13. 15:34 Kategória: Aktív részvétel

Az októberi nagyszabású Time to Move kampány pólótervező kihívásán a magyar Lizom Dávid munkáját is díjazták.

Emlékeztek még a két hónappal ezelőtti Time to Move kampány részeként futó pólótervező kihívásra? A kezdeményezés Európa szerte rengeteg fiatalt mozgatott meg, és ösztönzött arra, hogy vegyen részt nemzetközi mobilitásban. A pólótervező versennyel pedig azt szerettük volna elérni, hogy Európa legkreatívabb fiataljainak hála, tényleg menő ruhadarabokkal tudjuk népszerűsíteni ezeket a lehetőségeket. Szerencsére idén is számos remek pályamű érkezett, melyek közül a legjobbakat megtekinthetitek itt. Az első helyezést megosztva nyerte el Camilla (15) Portugáliából és Sindy (25) Horvátországból, a közönségszavazás díjazottja pedig a litván Gabija lett.

 

Külön öröm, hogy hazai díjazottja is van a versenynek, Lizom Dávid személyében, aki az alábbi tervet küldte be.

 

 

Dávidnak a Time to Move pólóterve mellett egy alkotói oldala is van Facebookon, ahol megtekinthetőek a munkái. Érdemes erre is vetnetek egy pillantást. Dávid a megtiszteltetés mellett egy Spotify előfizetéssel lett gazdagabb. Szívből gratulálunk neki!Megosztom

2019 JANUÁR
Legyél Eurodesk gyakornok!

Érdekel a nemzetközi ifjúsági munka? Kreatív vagy és jól kommunikálsz? Van esetleg ifjúsági, oktatási területen mobilitási tapasztalatod? Dolgozz velünk!

Elnyerte az Új Nemzedék Díját a H52

Eurodesk partnerünk, a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52 – Minden napra egy program” című projektje kapta az Új Nemzedék Díját.

Segítsünk másokon, mert a mások is mi vagyunk!

Az önkéntesség világnapja remek alkalom arra, hogy végiggondoljuk, mi milyen módon segíthetünk másoknak. Ezért tartották december 5-én a 2018-ban elindult uniós program, az Európai Szolidaritási Testület nyitórendezvényét Budapesten.