Elnyerte az Új Nemzedék Díját a H52

2018.12.13. 15:33 Kategória: Ifjúsági mobilitás

Eurodesk partnerünk, a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52 – Minden napra egy program” című projektje kapta az Új Nemzedék Díját.

Eurodesk partnerünk, a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52 – Minden napra egy program” című projektje kapta az Új Nemzedék Díját.

Az Új Nemzedék Díj küldetése szerint azért jött létre, hogy felhívja a figyelmet több hazai példamutató és példaértékű nonprofit, civil vagy egyházi kezdeményezésre és támogassa azokat, így a rangos elismerés mellett a nyertes pályázók 1.000.000 forintnyi támogatásban is részesülnek.

Ahogyan a hivatalos honlapon fogalmaznak:

„Az Új Nemzedék Díj már több éve jelenti azoknak a közösségeknek, csoportoknak, szervezeteknek az elismerését, akik önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért. Legyen az egy park megszépítése, egy közösségi jégpálya létrehozása, vagy bármilyen más, az embereknek és az emberekről szóló, közösséget építő megmozdulás, ami azokat is közösséggé kovácsolja, akik részt vesznek benne, és azokat is, akik utána élvezik ennek az eredményét.”

Az idei első forduló közönségszavazásán, majd a szakmai zsűri által bírált második forduló után a sok rangos nevező mellet  a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52 – Minden napra egy program” című kezdeményezése nyerte el a díjat. A program keretein belül, a ferencvárosi szervezet 312 fiatal számára tette emlékezetessé a nyarat, színes programokkal.

A H52 munkatársai a december 3-án megrendezett Youth Hungary konferencián vehették át a díjat. A megtiszteltetésről egy hivatalos közleményt is megjelentettek a honlapjukon, melyet itt olvashattok. 

Szívből gratulálunk a H52 munkatársainak és további eredményes munkát kívánunk!Megosztom

2019 JANUÁR
Legyél Eurodesk gyakornok!

Érdekel a nemzetközi ifjúsági munka? Kreatív vagy és jól kommunikálsz? Van esetleg ifjúsági, oktatási területen mobilitási tapasztalatod? Dolgozz velünk!

Segítsünk másokon, mert a mások is mi vagyunk!

Az önkéntesség világnapja remek alkalom arra, hogy végiggondoljuk, mi milyen módon segíthetünk másoknak. Ezért tartották december 5-én a 2018-ban elindult uniós program, az Európai Szolidaritási Testület nyitórendezvényét Budapesten.

Megjelent a 2019-es Európai Szolidaritási Testület Pályázati útmutató!

A 2019-es pályázatbeadási határidők: február 7., április 30. és október 1., 12:00.