Szavazzunk együtt Európa Jövöjéről!

2018.11.22. 09:41 Kategória: Aktív részvétel

A 2019-ben esedékes Európai Parlamenti választás kijelöli a következő évek európai politikáját. Csatlakozz a „Szavazni fogok” kampányhoz és hívjuk fel együtt a figyelmet a szavazás fontosságára.

A 2019 május 23-26 között lezajló Európai Parlament kapcsán indult Szavazni fogok – This Time I’m voting egy olyan nagyszabású Európai Uniós kezdeményezés, mely szeretné aktívan bevonni az EU polgárait a választásokkal kapcsolatos történésekbe, és az állampolgári részvétel keretein belül arra ösztönözni az embereket, hogy ne csupán elmenjenek szavazni, hanem bátorítsák erre a környezetüket is.

Ennek apropóján, a hivatalos holnapon lehetőségetek van feliratkozni a kampány hírlevelére, megosztani az ismerőseiddellelkesítő videókat megtekinteni, kontinens szerte böngészni a kezdeményezéssel kapcsolatos programok között, vagy akár csatlakozni a közösséghez.

Amennyiben érdeklődtök a társadalmi ügyek iránt, a jövő évi választások mindenképpen egy olyan dolog, amely mindnyájunkat érint, és amelynek keretein belül van beleszólásunk a jövönkbe!

További információért látogassatok el a hivatalos magyar nyelvű honlapra vagy az Európai Parlament Facebook felületre.Megosztom

2018 DECEMBER
Elnyerte az Új Nemzedék Díját a H52

Eurodesk partnerünk, a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52 – Minden napra egy program” című projektje kapta az Új Nemzedék Díját.

Segítsünk másokon, mert a mások is mi vagyunk!

Az önkéntesség világnapja remek alkalom arra, hogy végiggondoljuk, mi milyen módon segíthetünk másoknak. Ezért tartották december 5-én a 2018-ban elindult uniós program, az Európai Szolidaritási Testület nyitórendezvényét Budapesten.

Lezajlott az őszi Eurodesk Országos Találkozó

Az Eurodesk idei második országos találkozóján a hálózat valamennyi partnere képviseltette magát. A székesfehérvári eseményen a résztvevők újraválasztották a régiós koordinátorokat, valamint az Eurodesk Minősítő Képzés keretében bővítették ismereteiket többek között a kommunikáció területén.