Eurodesk Közösségi Média Kézikönyv: Tippek és trükkök az online ifjúsági munkához

2018.10.09. 12:27 Kategória: Nem formális tanulás

Nehézen igazodsz el a fiatalok villámgyorsan változó közösségi média szokásai között? Ez a te napod, hiszen megérkezett az Eurodesk Közösségi Média kézikönyve.

A nemzetközi Eurodesk által frissen megjelentetett hiánypótló kiadvány mindenki számára érdekes lehet, aki fiatalokkal dolgozik és szeretne eligazodni a közösségi médiában, valamint megismerni az egyes csatornák sajátosságait és kezelésüknek fortélyait. Ebben a remek munkafüzetben minden benne van, amivel hatékonyabbá tehető az online megjelenés, továbbá tele van jobbnál-jobb tanácsokkal, hogyan használjuk a digitális eszközöket.

A 2017-es Eurodesk Ifjúsági Információs és Mobilitási kérdőív eredményei alapján összeállított kiadvány segítségével sokkal könnyebb lesz felvenni a fonalat a fiatalok által használt felületek terén,kapcsolatba lépni velük, illetve hatékonyan bevonni őket. A füzet e mellett érdekes lehet mindenki számára, aki egy kicsit is érdeklődik a közösségi média professzionális világa iránt.

Részletekért és a kiadványért irány a nemzetközi Eurodesk hivatalos honlapja! Megosztom

2018 OKTÓBER
Idén ősszel folytatódik a DiscoverEU program, melynek keretében  vonattal járhatod be Európát!

Nyáron nagy sikerrel, és hatalmas túljelentkezéssel startolt el idén először az Európai Bizottság programja, melyben a tizennyolc évesek egy Interrail vonatjeggyel járhatták be a kontinenst.

Eurodesk Felmérés 2018

Vettél már részt külföldi mobilitásban és szívesen elmondanád milyen volt? És ha azt mondjuk, hogy még nyerhetsz is vele?

Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!