Nem tudod, hogyan találj munkát? Az EGYESEK segít!

2018.09.18. 10:14 Kategória: Aktív részvétel

Hazánkban az EGYESEK Ifjúsági Egyesület vette szárnyai alá az INCORPORA programot, melynek célja a fiatalok munkavállalásának segítése. Lehet, hogy éppen neked is ők tudnak segíteni!

Az EGYESEK Ifjúsági Egyesületet már ismerhetitek korábbról, hiszen önkéntesség és ifjúsági csere programok is kötődnek a nevükhöz. Az INCOPORA programjuk azonban másra hivatott. Kifejezetten olyan frissen végzett, pályakezdő fiataloknak szeretnének segíteni, akik most kerültek be a munkaerőpiacra, és hírtelen nem is tudják, merre kezdjenek el állást keresni.

A program profilja a következő:

Az Egyesek Ifjúsági Egyesület új projektjében pályakezdő és hátrányos helyzetű fiatalokat segítünk a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben az INCOPORA programjának keretében. Az INCOPORA program 10 éve indult el Spanyolországban, ahol egyedülálló sikert ért el: több mint 100 ezer elhelyezett munkavállalóval. Magyarországon pár éve indult el a program több civil szervezet bevonásával, akikhez 2018-tól az Egyesek is csatlakozik.”

A program keretein belül a fiataloknak nyújtanak:

  • tanácsadást
  • segítséget (ügyintézés, adminisztráció)
  • tréningeket (pl. önéletrajz írás, kommunikáció)

Valamint szeptember 20-án egy kifejezetten egy, a fenti lehetőségeket összegyűjtő, karriertaláló napot tartanak - méghozzá mindezt teljesen ingyenesen.

Mindenképpen érdemes meglátogatnod a honlapjukat és lecsapni erre a remek lehetőségre! https://egyesek.hu/incorpora/

Ha felkeltette az érdeklődésedet, itt tudhatsz meg többet,

Jelentkezni pedig közvetlenül ezen a linken tudsz!Megosztom

2018 OKTÓBER
Idén ősszel folytatódik a DiscoverEU program, melynek keretében  vonattal járhatod be Európát!

Nyáron nagy sikerrel, és hatalmas túljelentkezéssel startolt el idén először az Európai Bizottság programja, melyben a tizennyolc évesek egy Interrail vonatjeggyel járhatták be a kontinenst.

Eurodesk Felmérés 2018

Vettél már részt külföldi mobilitásban és szívesen elmondanád milyen volt? És ha azt mondjuk, hogy még nyerhetsz is vele?

Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!