Tervezd meg a Time to Move idei pólóját!

2018.09.18. 10:05 Kategória: Aktív részvétel

Van érzéked a tervezéshez, és szeretnéd kipróbálni magad? Tervezd meg a Time to Move kampány idei hivatalos pólóját!

A magyar nyelven is elérhető Time to Move honlap indulásával egy időben egy pólótervező kihívásra hív titeket az Eurodesk. 

A Time to Move 2018-as hivatalos kihívása, hogy tervezd meg kampány hivatalos pólóját. Bármilyen technikát alkalmazhatsz, - fénykép szerkesztéstől  szabadkézi rajzig - a lényeg csak az, hogy jól mutasson egy pólón! Ahhoz, hogy részt vegyél a kihíváson, érdemes ellátogatnod a nemzetközi Eurodesk külön erre a célra kialakított felületére, ahol pár adat megadása után már fel is töltheted a kész terveket.

A programban való részvételhez az alábbiakat érdemes észben tartanod:

Kettő életkori kategóriában várják a terveket, melyek az alábbiak:

  • 13-19 év közöttiek
  • 20-30 év közöttiek

A kihívás október 31-ig tart, így eddig kell eljuttatnod dizájntervedet a felületre. A határidő lezárta után a nemzetközi Eurodesk egy-egy alkotást fog kiválasztani mindkét életkori kategóriából. Mindkét kategória győztesei Interrail Global Pass vonatjegyet nyernek, mellyel körbeutazhatják Európát.

További öt kiemelkedő alkotás alkotója három hónapos Spotify-Premium előfizetést kap, míg a közönségszavazás győztese egy Fjällräven hátizsákkal lesz gazdagabb.

A hivatalos felületet itt érheted el.Megosztom

2018 OKTÓBER
Idén ősszel folytatódik a DiscoverEU program, melynek keretében  vonattal járhatod be Európát!

Nyáron nagy sikerrel, és hatalmas túljelentkezéssel startolt el idén először az Európai Bizottság programja, melyben a tizennyolc évesek egy Interrail vonatjeggyel járhatták be a kontinenst.

Eurodesk Felmérés 2018

Vettél már részt külföldi mobilitásban és szívesen elmondanád milyen volt? És ha azt mondjuk, hogy még nyerhetsz is vele?

Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!