Elstartolt az Európai Szolidaritási testület magyar nyelvű oldala

2018.09.11. 15:02 Kategória: Aktív részvétel

A Time to Move magyar nyelvű oldalával együtt, elstartolt az European Solidarity Corps, azaz az Európai Szolidaritási Testület magyar nyelvű felülete.

Ha az alábbi linkre kattintotok, akkor az ESC magyar nyelvű kezdőlapjára kerültök, amely bőségesen nyújt információt mindazoknak a szervezeteknek és fiataloknak, akik érdeklődnek az Európai Szolidaritási Testület iránt.

A szervezetek elsősorban a pályázási feltételek és a pályázható tevékenységek, a megvalósítás és kommunikációs anyagok tekintetében kaphatnak útbaigazítást, míg a fiatalok általánosságban olvashatnak az önkéntességről csatlakozhatnak szolidaritási projektekhez vagy gyakornoki programokhoz, tájékozódhatnak a munkavállalás kérdésében, esetleg korábbi sikersztorikat is átböngészhetnek.

Ahogy közeledik a pályázatbeadási határidő, a honlap folyamatosan frissülni fog, és hétről – hétre egyre több információ érhető majd el.  Megosztom

2018 SZEPTEMBER
Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!

Tudod, hogy miket rejt az új címen elérhető Európai Ifjúsági Portál?

Az Európai Ifjúsági Portál évek óta sokkal több tartalmat rejt, mint egyszerű jelentkezési felületeket a DiscoverEU-ra, vagy az Európai Szolidaritási Testületre. Bemutatjuk, hogy pontosan miket találhatsz a portálon!

Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!