Elstartolt az Európai Szolidaritási testület magyar nyelvű oldala

2018.09.11. 15:02 Kategória: Aktív részvétel

A Time to Move magyar nyelvű oldalával együtt, elstartolt az European Solidarity Corps, azaz az Európai Szolidaritási Testület magyar nyelvű felülete.

Ha az alábbi linkre kattintotok, akkor az ESC magyar nyelvű kezdőlapjára kerültök, amely bőségesen nyújt információt mindazoknak a szervezeteknek és fiataloknak, akik érdeklődnek az Európai Szolidaritási Testület iránt.

A szervezetek elsősorban a pályázási feltételek és a pályázható tevékenységek, a megvalósítás és kommunikációs anyagok tekintetében kaphatnak útbaigazítást, míg a fiatalok általánosságban olvashatnak az önkéntességről csatlakozhatnak szolidaritási projektekhez vagy gyakornoki programokhoz, tájékozódhatnak a munkavállalás kérdésében, esetleg korábbi sikersztorikat is átböngészhetnek.

Ahogy közeledik a pályázatbeadási határidő, a honlap folyamatosan frissülni fog, és hétről – hétre egyre több információ érhető majd el.  Megosztom

2018 NOVEMBER
Idén ősszel folytatódik a DiscoverEU program, melynek keretében  vonattal járhatod be Európát!

Nyáron nagy sikerrel, és hatalmas túljelentkezéssel startolt el idén először az Európai Bizottság programja, melyben a tizennyolc évesek egy Interrail vonatjeggyel járhatták be a kontinenst.

Eurodesk Felmérés 2018

Vettél már részt külföldi mobilitásban és szívesen elmondanád milyen volt? És ha azt mondjuk, hogy még nyerhetsz is vele?

Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!