Elstartolt az Európai Szolidaritási testület magyar nyelvű oldala

2018.09.11. 15:02 Kategória: Aktív részvétel

A Time to Move magyar nyelvű oldalával együtt, elstartolt az European Solidarity Corps, azaz az Európai Szolidaritási Testület magyar nyelvű felülete.

Ha az alábbi linkre kattintotok, akkor az ESC magyar nyelvű kezdőlapjára kerültök, amely bőségesen nyújt információt mindazoknak a szervezeteknek és fiataloknak, akik érdeklődnek az Európai Szolidaritási Testület iránt.

A szervezetek elsősorban a pályázási feltételek és a pályázható tevékenységek, a megvalósítás és kommunikációs anyagok tekintetében kaphatnak útbaigazítást, míg a fiatalok általánosságban olvashatnak az önkéntességről csatlakozhatnak szolidaritási projektekhez vagy gyakornoki programokhoz, tájékozódhatnak a munkavállalás kérdésében, esetleg korábbi sikersztorikat is átböngészhetnek.

Ahogy közeledik a pályázatbeadási határidő, a honlap folyamatosan frissülni fog, és hétről – hétre egyre több információ érhető majd el.  Megosztom

2018 DECEMBER
Elnyerte az Új Nemzedék Díját a H52

Eurodesk partnerünk, a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér „Nyár52 – Minden napra egy program” című projektje kapta az Új Nemzedék Díját.

Segítsünk másokon, mert a mások is mi vagyunk!

Az önkéntesség világnapja remek alkalom arra, hogy végiggondoljuk, mi milyen módon segíthetünk másoknak. Ezért tartották december 5-én a 2018-ban elindult uniós program, az Európai Szolidaritási Testület nyitórendezvényét Budapesten.

Lezajlott az őszi Eurodesk Országos Találkozó

Az Eurodesk idei második országos találkozóján a hálózat valamennyi partnere képviseltette magát. A székesfehérvári eseményen a résztvevők újraválasztották a régiós koordinátorokat, valamint az Eurodesk Minősítő Képzés keretében bővítették ismereteiket többek között a kommunikáció területén.