Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

2018.09.11. 14:43 Kategória: Aktív részvétel

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!

Ahogyan haladunk az ősz felé, és megjelennek az első sárga falevelek, úgy telik meg tartalommal a Time to Move magyar nyelven is elérhető honlapja. Ha esetleg nem lenne tiszta, hogy mi is a Time to Move, érdemes átfutni az alábbi leírást: 

A Time to Move egy fiataloknak szóló rendezvénysorozat, amely egész októberben zajlik. Ezek az alkalmak olyan lehetőségeket mutatnak be neked, melyekkel külföldre utazhatsz, részt vehetsz nemzetközi projektekben és Európát felfedezve értékes tapasztalokat szerezhetsz, melyek a későbbiekben hasznodra válhatnak. Minden eseményt az Eurodesk szakemberei szerveznek, akik bármikor segiteni tudnak neked megtalálni a hozzád illő nemzetközi projektet.

Az Eurodesk és partnerei nagyszabású őszi programsorozatának idén is számos állomása lesz szerte az országban, melyekről az alábbi folyamatosan frissülő felületen szerezhetsz információkat.

Érdemes tehát gyakran látogatni a Time to Move honlapját, nehogy lemaradj a közeledben tartott rock koncertről, vagy fergeteges Eurodesk mobilitási buliról, esetleg egy nyereményt érő kihívásról.Megosztom

2018 NOVEMBER
Idén ősszel folytatódik a DiscoverEU program, melynek keretében  vonattal járhatod be Európát!

Nyáron nagy sikerrel, és hatalmas túljelentkezéssel startolt el idén először az Európai Bizottság programja, melyben a tizennyolc évesek egy Interrail vonatjeggyel járhatták be a kontinenst.

Eurodesk Felmérés 2018

Vettél már részt külföldi mobilitásban és szívesen elmondanád milyen volt? És ha azt mondjuk, hogy még nyerhetsz is vele?

Elstartolt az Európai Szolidaritási testület magyar nyelvű oldala

A Time to Move magyar nyelvű oldalával együtt, elstartolt az European Solidarity Corps, azaz az Európai Szolidaritási Testület magyar nyelvű felülete.