Újra megtelik tartalommal a Time to Move magyar nyelvű honlapja

2018.09.11. 14:43 Kategória: Aktív részvétel

Ezért épp itt az ideje, hogy felfrissítsük miről is van szó!

Ahogyan haladunk az ősz felé, és megjelennek az első sárga falevelek, úgy telik meg tartalommal a Time to Move magyar nyelven is elérhető honlapja. Ha esetleg nem lenne tiszta, hogy mi is a Time to Move, érdemes átfutni az alábbi leírást: 

A Time to Move egy fiataloknak szóló rendezvénysorozat, amely egész októberben zajlik. Ezek az alkalmak olyan lehetőségeket mutatnak be neked, melyekkel külföldre utazhatsz, részt vehetsz nemzetközi projektekben és Európát felfedezve értékes tapasztalokat szerezhetsz, melyek a későbbiekben hasznodra válhatnak. Minden eseményt az Eurodesk szakemberei szerveznek, akik bármikor segiteni tudnak neked megtalálni a hozzád illő nemzetközi projektet.

Az Eurodesk és partnerei nagyszabású őszi programsorozatának idén is számos állomása lesz szerte az országban, melyekről az alábbi folyamatosan frissülő felületen szerezhetsz információkat.

Érdemes tehát gyakran látogatni a Time to Move honlapját, nehogy lemaradj a közeledben tartott rock koncertről, vagy fergeteges Eurodesk mobilitási buliról, esetleg egy nyereményt érő kihívásról.Megosztom

2018 SZEPTEMBER
Elstartolt az Európai Szolidaritási testület magyar nyelvű oldala

A Time to Move magyar nyelvű oldalával együtt, elstartolt az European Solidarity Corps, azaz az Európai Szolidaritási Testület magyar nyelvű felülete.

Tudod, hogy miket rejt az új címen elérhető Európai Ifjúsági Portál?

Az Európai Ifjúsági Portál évek óta sokkal több tartalmat rejt, mint egyszerű jelentkezési felületeket a DiscoverEU-ra, vagy az Európai Szolidaritási Testületre. Bemutatjuk, hogy pontosan miket találhatsz a portálon!

Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!