Fejlessz játékot nemzetközi környezetben – PlayIN’clusive

2018.07.05. 14:34 Kategória: Nem formális tanulás

Fontosnak tartod a társadalmi befogadást, és szeretnéd ezt interaktív formában népszerűsíteni? Eljött a te időd!

A PlayIN’clusive projektjében most szó szerint játékos formában lesz rá lehetőséged, hiszen tagja lehetsz a magyar csaptanak, akik nemzetközi környezetben részt vesznek egy társadalmi befogadást segítő játék fejlesztésén.

A projekt a klasszikus ificserék formáját kombinálja nem formális tanulással és egy hosszabb, projektjellegű cél megvalósításával, mely a már említett játék formájában ölt formát. A többlépcsős program egy hazai befogadó eseménnyel kezdődik 2018. augusztus 12-19. között, majd a jelentkezők egyénileg dolgoznak, mialatt folyamatos mentorálást kapnak.

A program előnyei néhány pontban:

  • ingyenes részvétel a nemzetközi eseményeken;
  • nemzetközi utazási költségek fedezése maximum 275 Euro összegig;
  • minden csapat személyes mentorát a fejlesztési folyamat során;
  • folyamatos szakmai támogatást és  módszertani segítséget játékfejlesztőktől
  • a hazai közösségi események teljes költségének fedezését (utazás, étkezés, programköltségek).

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a szuper lehetőség, érdemes ellátogatnod a hivatalos honlapra ahol bővebb infomációt találsz, és ha elhatároztad magad, kitölteni az online jelentkezési lapot.

Jelentkezési határidő: 2018. július 25.Megosztom

2018 JÚLIUS
Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.