EU az Én Régiómban blog pályázat

2018.06.14. 11:34 Kategória: Aktív részvétel

Mindig arról álmodtál, hogy részt vehess egy három hetes kommunikációs tréningen az EU jóvoltából? Most mindez megvalósulhat, ha elmúltál már tizennyolc éves, és csatlakozol az EU az Én Régiómban blog versenyhez.

Szemelj ki egy Európai Unió által támogatott projektet és próbáld meg bemutatni azt egy blog bejegyzésben, hogy az milyen hatást gyakorol a vidékeden élők életére.  Ezt bármely, az Európai Unióban hivatalos nyelven megteheted, beleértve a magyart is.

A bejegyzéseket ezután egy szakmai zsűri fogja átolvasni, és a három szerencsés nyertes meghívást kap Brüsszelbe, hogy megismerhessék az Európai Bizottság kommunikációs egységének munkáját. A belgiumi tartózkodást továbbá teljes körűen az Európai Bizottság finanszírozza, beleértve az utazást és a szállást is.

Töltsd fel a bejegyzésedet a Gleam felületére legkésőbb 2018. augusztus 31-ig és kerülj te is az esélyes nyertesek közé.

További információ itt érhető el.Megosztom

2018 AUGUSZTUS
Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.