Youth4Regions 2018 Média Program

2018.06.14. 11:07 Kategória: Aktív részvétel

Az újságírás a szakterületed, elmúltál már tizennyolc, de még nem vagy harminc éves? Hát akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni a Youth4Regions 2018 Média Program kezdeményezésre.

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy elküldesz egy cikket (400-1000 szó terjedelemben), vagy egy videót (maximum 3 perc) egy olyan projektről, melyet az Európai Regionális Alap vagy az Európai Kohéziós Alap is támogat.

A cikkek az EU 24 hivatalos nyelvének bármelyikén íródhatnak, a videóknak azonban tartalmazniuk kell egy angol leírást is.

A kiválasztott pályaművek az Európai Régiók és Városok hetének honlapján jelennek meg, a nyertesek pedig meghívást kapnak erre az eseményre, mely 2018. október 7-11 között kerül megrendezésre Brüsszelben.

Az Európai Bizottság a programon való részvételt teljes körűen finanszírozza.

Jelentkezési határidő: 2018. június 29. éjfél

További információt itt találsz.Megosztom

2018 JÚNIUS
Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.