Tanulj ingyen a Mesterséges Intelligenciáról!

2018.06.07. 13:09 Kategória: Nem formális tanulás

Mindig is érdekelt, hogy gondolkoznak a gépek, milyen algoritmusok alapján működnek a programok vagy éppen miért nem ütközik a falnak az automata robotporszívód? Itt az idő, hogy megismerkedj a Mesterséges Intelligenciával, méghozzá ingyenesen.

A Helsinki Egyetem kutatói és befektetőik közösen kidolgoztak egy online képzési programot, mely ingyenesen elérhető bárki számára, és a mesterséges intelligenciával működő rendszerek rohamosan fejlődő világával ismerteti meg az érdeklődőket. Ha a felhívás felkeltette az érdeklődéseteket, akkor az alábbi linken tudhattok meg részleteket a képzésről:.

Érdemes továbbá meglátogatni a hivatalos honlapot is.Megosztom

2018 JÚNIUS
Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.