Az Eurodesk Awards 2018 nyertesei átvették díjaikat az Európai Parlament ünnepségén

2018.06.07. 11:14 Kategória: Aktív részvétel

Idén is sor került a legrangosabb Eurodesk rendezvényre, melynek az Európai Parlament adott helyet.

A díjat azért hozták létre 2011-ben, hogy évről-évre összegyűjtsék az Eurodesk multiplikátorok leginkább inspiráló és innovatív projektjeit, és jó gyakorlatokként mutassák be őket európai szinten. Minden projekt, mely részt vesz a versenyben, arra irányul, hogy elősegítse a fiatalok bevonását, és megismertesse őket nemzetközi lehetőségekkel. 2018-ban 12 ország 36 különböző projektje került a zsűri elé.

Idén első alkalommal, az Eurodesk Díjátadó Ünnepség az Európai Parlamentben kapott helyet, Jeroen Lenaers (Európai Néppárt) védnöksége alatt. Az eseményre május 23-án került sor, 70 fő részvételével, melyet Eurodesk Multiplikátorok és ifjúsági területen dolgozók alkottak.

Az ünnepségen a négytagú zsűri (Európai Parlament, Európai Bizottság, ESN és Európai Ifjúsági Fórum) képviselői átadták a díjakat a négy kategória győzteseinek. A győztesekkel készült interjúkat, valamint a díjátadón készült képeket megtekinthetitek erre a linkre kattintva.Megosztom

2018 JÚNIUS
Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.