CEDEFOP-Az Európai Szakképzésfejlesztési Központ várja a fényképeidet!

2018.05.10. 12:59 Kategória: Aktív részvétel

Tavasz van, és ilyenkor hemzsegnek a fotóversenyek. Most a CEDEFOP is beállt a sorba és elindította a saját kihívását, melyet értékes nyereményekkel jutalmaznak.

A CEDEFOP kihívásának lényege, hogy mobilizálja azokat a csoportokat, melyek szakoktatás - és képzésben részesülnek (VET), az egész Európai Unióban, valamint Norvégiában és Izlandon. A verseny által ezek a csoportok megmutathatják, hogy milyen képzésekben vesznek részt, és mi az, amit ezekből hasznosítani tudnak, ami különösen fontos számukra.

A legjobb tehát, ha a képek történeteket mesélnek el. A pályázók négyfős csoportokat alkotva mesélhetik el élményeiket maximum 100 szóban összefoglalva, 4-5 fényképpel illusztrálva. Fontos azonban odafigyelnetek, hiszen egy szakképzési intézményből összesen egy csapat pályázhat és csak egy pályaművet küldhetnek, valamint további kikötés, hogy egyedül nem lehet pályázni.

A három legjobb fotósorozatot díjazásban részesül. Az első és második helyezettek utazást nyernek Ausztria fővárosába, Bécsbe. Az első helyezett csapat továbbá - a felkészítő tanárukkal együtt - meghívást kap az Európai Szakképzési Hét alatt megrendezésre kerülő díjátadó ceremóniára 2018. november 8-9-én. A harmadik helyezett csapat nyereménye pedig részvételi lehetőség a novemberi Thessaloniki Nemzetközi Film Fesztiválon.

A díjazott fotósorozatok Bécsben és Thessalonikiben is kiállításra kerülnek.

Beküldési határidő: 2018. július 15.

További információk ide kattintva!Megosztom

2018 MÁJUS
Szeretnéd felfedezni Európát idén nyáron?

Épp 18 éves vagy, és szeretnéd beutazni Európát? Akkor bizonyára érdekelni fog a 2018 júniusában induló új európai uniós kezdeményezés, melynek keretében az Európai Bizottság kiválaszt a jelentkezők közül maximum 15 ezer lelkes fiatalt, aki európai utazási igazolvánnyal bejárhatja Európát.

Ismered már az Eurodesk Database lehetőségeit?

Ha nem, akkor olvasd el rövid kalauzunkat, hogy a jövőben minden érdekes lehetőség, felhívás, pályázat eljusson hozzád.

Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.