Légy részese a „My Social City” európai fotópályázatnak.

2018.04.16. 14:10 Kategória: Aktív részvétel

Amatőr vagy profi szinten kattintgatod a fényképezőgépet és már elmúltál tizennyolc? Nyerj egy szuper fotó szettet és egy utat Brüsszelbe.

Ehhez semmi más dolgod nincs, mint hogy nyitott szemmel járd, a várost ahol élsz, és kapj lencsevégre társadalmi kérdéseket, problémákat, megoldásokat vagy különböző személyek, csoportok társadalmi kapcsolatait.

A lényeg, hogy a képek rímeljenek a „My Social City” jeligére.

A képeket szakmai zsűri értékeli majd, a legjobb három szerencsést fotós felszerelésekkel, valamint az október és december között esedékes brüsszeli díjátadóra szóló kétszemélyes utazásokkal díjazzák.

További információt ide kattintva érhettek el!  

Jelentkezés határidő: 2018. június 30. 

Fotóra fel!Megosztom

2018 JÚNIUS
Iratkozz fel az Ugródeszkára, és ugorj külföldre a mi segítségünkkel!

A GDPR május 25-i hatályba lépése óta elfelejtetted magad hitelesíteni az oldalunkon? Esetleg nem is hallottál még az Ugródeszkáról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legjobb és legfrissebb lehetőségekről!

Az Európai Bizottság 1,26 milliárd eurós támogatást javasol az Európai Szolidaritási Testületnek

Az Európai Bizottságban dolgoznak a kezdeményezés utolsó részleteinek tisztázásán, nemsokára elindulhat az Európai Szolidaritási Testület program.

Discover EU – Minden, amit a nagy hajrában tudnod érdemes

Elindult a végső visszaszámlálás a DiscoverEU elstartolásához. Ha még nem hallottál róla, ez az a kezdeményezés, mellyel a 18. életévüket betöltött fiatalok idén nyáron akár 30 napon át, vonaton utazhatják be Európát. A programban való részvételre 2018. június 12-én indul a regisztráció. Ennek apropójából összeszedtük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket érdemes tudnotok ezzel a remek lehetőséggel kapcsolatban.