Légy részese a „My Social City” európai fotópályázatnak.

2018.04.16. 14:10 Kategória: Aktív részvétel

Amatőr vagy profi szinten kattintgatod a fényképezőgépet és már elmúltál tizennyolc? Nyerj egy szuper fotó szettet és egy utat Brüsszelbe.

Ehhez semmi más dolgod nincs, mint hogy nyitott szemmel járd, a várost ahol élsz, és kapj lencsevégre társadalmi kérdéseket, problémákat, megoldásokat vagy különböző személyek, csoportok társadalmi kapcsolatait.

A lényeg, hogy a képek rímeljenek a „My Social City” jeligére.

A képeket szakmai zsűri értékeli majd, a legjobb három szerencsést fotós felszerelésekkel, valamint az október és december között esedékes brüsszeli díjátadóra szóló kétszemélyes utazásokkal díjazzák.

További információt ide kattintva érhettek el!  

Jelentkezés határidő: 2018. június 30. 

Fotóra fel!Megosztom

2018 ÁPRILIS
Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.

Lezajlott az Eurodesk Multiplikátorok tavaszi Országos Találkozója

Az Eurodesk hálózat tagjai a márciusi hosszú hétvége előtt három napos találkozón vettek részt a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Európai Ifjúsági Díj

Az European Youth Award (EYA) olyan vállalkozó kedvű fiatalokat keres projektjeibe, akik 1985. január 1. után születtek és kreatív munkakörben dolgoznak, újító ötleteik vannak.