Légy részese a „My Social City” európai fotópályázatnak.

2018.04.16. 14:10 Kategória: Aktív részvétel

Amatőr vagy profi szinten kattintgatod a fényképezőgépet és már elmúltál tizennyolc? Nyerj egy szuper fotó szettet és egy utat Brüsszelbe.

Ehhez semmi más dolgod nincs, mint hogy nyitott szemmel járd, a várost ahol élsz, és kapj lencsevégre társadalmi kérdéseket, problémákat, megoldásokat vagy különböző személyek, csoportok társadalmi kapcsolatait.

A lényeg, hogy a képek rímeljenek a „My Social City” jeligére.

A képeket szakmai zsűri értékeli majd, a legjobb három szerencsést fotós felszerelésekkel, valamint az október és december között esedékes brüsszeli díjátadóra szóló kétszemélyes utazásokkal díjazzák.

További információt ide kattintva érhettek el!  

Jelentkezés határidő: 2018. június 30. 

Fotóra fel!Megosztom

2018 MÁJUS
Szeretnéd felfedezni Európát idén nyáron?

Épp 18 éves vagy, és szeretnéd beutazni Európát? Akkor bizonyára érdekelni fog a 2018 júniusában induló új európai uniós kezdeményezés, melynek keretében az Európai Bizottság kiválaszt a jelentkezők közül maximum 15 ezer lelkes fiatalt, aki európai utazási igazolvánnyal bejárhatja Európát.

Ismered már az Eurodesk Database lehetőségeit?

Ha nem, akkor olvasd el rövid kalauzunkat, hogy a jövőben minden érdekes lehetőség, felhívás, pályázat eljusson hozzád.

Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.