Ismerkedj meg EMA-val és a nemzetközi Eurodesk honlap újdonságaival!

2018.04.10. 16:00 Kategória: Nem formális tanulás

Ugye a magyar honlap mellett a nemzetközi Eurodesk oldalt is látogatod? Az új arculat mellett mostantól Chatbot is színesíti a kínálatot!

Az Eurodesk nemzetközi oldalának februári megújulásával egy új funkció is elindult, mely nem más, mint az Eurodesk Chatbot. Ez a kezdeményezés is azon irányelv alapján indult útjára, mely az Eurodesk hálózat kommunikációját hivatott megújítani, olyan új technológiákkal, melyek a legújabb okos eszközök kínálta lehetőségeket is kiaknázzák.

Mi, az Eurodesk hálózatnál azt reméljük, hogy ezentúl még könnyebben tudunk elérni titeket ezekkel az új módszerekkel, és így még több információt és lehetőséget tudunk nektek felkínálni.

Az Eurodesk Chatbot, mely az EMA névre hallgat (Eurodesk Mobility Advisor), egy virtuális asszisztens, aki segítséget és információt nyújt a felhasználóknak bármely órában, a hét minden napján.

Ha többet szeretnél megtudni az EU-s tanulmányi, munka vagy önkéntes lehetőségekről, ne habozz ráírni EMA-ra, aki mindenben a rendelkezésedre áll. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy felmész az Eurodesk Facebook oldalára, és a ráírsz a Messenger programban.

EMA ezek után készségesen végigvezet téged pár kérdésen, melyekkel megszerezheted a számodra fontos információkat. Többek közt az EMA küld hasznos linkeket, ahol megismerheted a nemzetközi lehetőségeket, vagy elmélyítheted a tudásodat bármiben, amit tudni szeretnél. A Chatbotnak van egy hibrid funkciója is, azaz alkalmasint - ha a kérdésed olyan jellegű - összeköt téged Eurodesk koordinátorokkal, akik válaszolnak a kérdéseidre ugyanabban a párbeszéd-ablakban.

A Chatbot mellett további újdonság, hogy egy rövid kedvcsináló videó is napvilágot látott, amit itt tudtok megnézni.

Tegyetek hát egy látogatást a nemzetközi honlapon is, hiszen temérdek új lehetőség vár rátok!Megosztom

2018 ÁPRILIS
Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.

Lezajlott az Eurodesk Multiplikátorok tavaszi Országos Találkozója

Az Eurodesk hálózat tagjai a márciusi hosszú hétvége előtt három napos találkozón vettek részt a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.