Szállj versenybe a Kereskedelmi Világszervezet Esszé díjáért!

2018.04.03. 15:46 Kategória: Aktív részvétel

Fiatal közgazdász vagy folyamatban lévő vagy befejezett PhD képesítéssel? Ne habozz, hanem jelentkezz a WTO esszéíró pályázatára és tedd zsebre az 5000 Svájci frank értékű fődíjat!

A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) olyan fiatal közgazdászok jelentkezését várja, akik még nem töltötték be a harmincadik életévüket és már megszerzett vagy folyamatban lévő PhD tanulmányokkal rendelkeznek.

Az esszé író pályázatra olyan művekkel lehet pályázni maximum 15.000 szó terjedelemben, amelyek a kereskedelmi szabályozások, nemzetközi kereskedelmi együttműködések és a Világkereskedelmi Szövetség kapcsolatát tárgyalják. A pályázóknak a pályamű mellett mindösszesen az önéletrajzukat kell csatolniuk az alábbi e-mail címre: essay.award@wto.org

A részletes tájékoztató itt érhető el.

Jelentkezési határidő: 2018. június 1. Megosztom

2018 ÁPRILIS
Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.

Lezajlott az Eurodesk Multiplikátorok tavaszi Országos Találkozója

Az Eurodesk hálózat tagjai a márciusi hosszú hétvége előtt három napos találkozón vettek részt a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Európai Ifjúsági Díj

Az European Youth Award (EYA) olyan vállalkozó kedvű fiatalokat keres projektjeibe, akik 1985. január 1. után születtek és kreatív munkakörben dolgoznak, újító ötleteik vannak.