Szállj versenybe a Kereskedelmi Világszervezet Esszé díjáért!

2018.04.03. 15:46 Kategória: Aktív részvétel

Fiatal közgazdász vagy folyamatban lévő vagy befejezett PhD képesítéssel? Ne habozz, hanem jelentkezz a WTO esszéíró pályázatára és tedd zsebre az 5000 Svájci frank értékű fődíjat!

A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) olyan fiatal közgazdászok jelentkezését várja, akik még nem töltötték be a harmincadik életévüket és már megszerzett vagy folyamatban lévő PhD tanulmányokkal rendelkeznek.

Az esszé író pályázatra olyan művekkel lehet pályázni maximum 15.000 szó terjedelemben, amelyek a kereskedelmi szabályozások, nemzetközi kereskedelmi együttműködések és a Világkereskedelmi Szövetség kapcsolatát tárgyalják. A pályázóknak a pályamű mellett mindösszesen az önéletrajzukat kell csatolniuk az alábbi e-mail címre: essay.award@wto.org

A részletes tájékoztató itt érhető el.

Jelentkezési határidő: 2018. június 1. Megosztom

2018 MÁJUS
Szeretnéd felfedezni Európát idén nyáron?

Épp 18 éves vagy, és szeretnéd beutazni Európát? Akkor bizonyára érdekelni fog a 2018 júniusában induló új európai uniós kezdeményezés, melynek keretében az Európai Bizottság kiválaszt a jelentkezők közül maximum 15 ezer lelkes fiatalt, aki európai utazási igazolvánnyal bejárhatja Európát.

Ismered már az Eurodesk Database lehetőségeit?

Ha nem, akkor olvasd el rövid kalauzunkat, hogy a jövőben minden érdekes lehetőség, felhívás, pályázat eljusson hozzád.

Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.