Seeds for Integration – Az Integráció Csírái

2018.03.27. 16:13 Kategória: Aktív részvétel

Szeretnéd, ha több befogadó iskola épülne a közösségedben, a megyédben vagy éppen az országban?

Ha az előbbiekre igen a válaszod, csatlakozz az OBSESSU „Seeds for Integration” programjához, mely azt segíti elő, hogy az iskolai közösségek fiatal bevándorlókat tudjanak fogadni.

Ha középiskolás, esetleg diákszervezeti aktivista vagy helyi, megyei vagy országos szinten, és olyan helyen élsz, ahol a környezetedben vannak bevándorló hátterű diákok, akiknek sok problémával kell szembe nézni, és te változtatnál ezen.

Ha van olyan kreatív ötleted, mely elősegítheti ezeknek a diákoknak a jobb iskolai beilleszkedését, a program 1000-4000€ közötti összeggel támogat

A határidők a jelentkezők alapján egyénileg változnak, azaz bármikor pályázhatsz.

További részletekért kattints a honlapra.Megosztom

2018 ÁPRILIS
Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.

Lezajlott az Eurodesk Multiplikátorok tavaszi Országos Találkozója

Az Eurodesk hálózat tagjai a márciusi hosszú hétvége előtt három napos találkozón vettek részt a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Európai Ifjúsági Díj

Az European Youth Award (EYA) olyan vállalkozó kedvű fiatalokat keres projektjeibe, akik 1985. január 1. után születtek és kreatív munkakörben dolgoznak, újító ötleteik vannak.