Lezajlott az Eurodesk Multiplikátorok tavaszi Országos Találkozója

2018.03.19. 14:29 Kategória: Nem formális tanulás

Az Eurodesk hálózat tagjai a márciusi hosszú hétvége előtt három napos találkozón vettek részt a Budapesti Európai Ifjúsági Központban.

Az Eurodesk évente kétszer tart Országos Találkozót a hálózat 33 partnere számára, melynek tavaszi felvonása rendszerint a fővárosban kap helyet, a Budapesti Európai Ifjúsági Központban. A három napos találkozó alatt előadásokat hallhattak a közösségi média profi használatáról Lévai Richárd vendég előadó tolmácsolásában, továbbá a Tempus Közalapítvány által kezelt ösztöndíjakról és önkéntes lehetőségekről, mint a Campus Mundi vagy a hamarosan induló Európai Szolidaritási Testület.

Bemutatkoztak a hálózatba újonnan csatlakozó szervezetek is, mint a Szivárvány Törzs Közhasznú Egyesület a velencei tó mellől, valamint a csepeli Kompánia Alapítvány. Érdemes őket is követnetek és figyelemmel tartanotok, hiszen mostantól ők is részt vesznek az Eurodesk tevékenységeiben és hozzájuk is fordulhattok, ha európai önkéntességgel, ifjúsági cserékkel vagy kezdeményezésekkel kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel bennetek.

A három nap alatt továbbá lehetősége volt a hálózatnak a közös országos projektek, feladatok és munkacsoportok újragondolására és továbbfejlesztésére, az eddigi együttműködések elmélyítésére és végül, de nem utolsó sorban a szervezet tagjai az esti kötetlen programokon személyesen is megismerkedhettek egymással, így kötve országos barátságokat.Megosztom

2018 ÁPRILIS
Eurodesk Awards 2018 – Bejelentették a Győzteseket!

Az Eurodesk Díjat (Eurodesk Awards) 2011-ben hozták létre abból a célból, hogy Európa szerte összegyűjtsék az Eurodesk hálózat multiplikátorok inspiráló, újító ötleteit, és európai szinten közzé tegyék azokat, mint követendő jó példákat.

Ismerkedj meg EMA-val és a nemzetközi Eurodesk honlap újdonságaival!

Ugye a magyar honlap mellett a nemzetközi Eurodesk oldalt is látogatod? Az új arculat mellett mostantól Chatbot is színesíti a kínálatot!