Education Kiállítás 2018

2018.01.11. 10:23 Kategória: Aktív részvétel

Az Erasmus+ program és a Campus Mundi ösztöndíjak teljes kínálata a DE07-es standon!

Időpont: 2018. január 18-20. (csütörtök/péntek/szombat), Nyitva tartás: 10-17 óra
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "G" csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Nemzetközi ösztöndíjakról, külföldi szakmai gyakorlatról, önkéntes munkáról, valamint intézmények közötti együttműködési lehetőségekről adnak részletes felvilágosítást a Tempus Közalapítvány munkatársai és volt ösztöndíjasok az Erasmus+ program és a Campus Mundi ösztöndíjak standján.

Már a felsőoktatási tanulmányok tervezésekor érdemes megismerkedni a külföldi ösztöndíj-lehetőségekkel. Standunkon minderre játékos formában is mód nyílik: látogatóink próbára tehetik interkulturális készségeiket, kvízjátékkal tesztelhetik az ösztöndíjakkal kapcsolatos ismereteiket. A standon lehet majd beszélgetni olyan fiatalokkal is, akik már kipróbálták magukat ösztöndíjasként a nagyvilágban. Tanácsaik, tapasztalataik, élménybeszámolóik segítik majd a tájékozódást az ösztöndíjtípusok között.

Várjuk standunkon a pedagógusokat is, hiszen az Erasmus+ program a köznevelésben és a szakképzésben dolgozóknak is számos lehetőséget kínál a nemzetközi tapasztalatszerzésre, külföldi partnerekkel való együttműködésre, illetve közös fejlesztési projektek megvalósítására.

Láss világot ösztöndíjjal! című, az egyetemi hallgatóknak szóló nemzetközi pályázati lehetőségeket bemutató előadásunkra a nagyszínpadhoz várjuk az érdeklődőket 2018. január 18-án csütörtökön 14.00-tól.

Az Educatio kiállításra a belépés ingyenes!Megosztom

2018 JANUÁR
Legyél Eurodesk gyakornok!

Érdekel a nemzetközi ifjúsági munka? Kreatív vagy és jól kommunikálsz? Van esetleg ifjúsági, oktatási területen mobilitási tapasztalatod? Dolgozz velünk!

Változások a pályázati útmutatóban 2018-ban

Megjelent a 2018-ra érvényes hivatalos pályázati útmutató, összegyűjtöttünk néhány fontos változást.

Fiataloknak indít önkéntes programot a Magyar Vöröskereszt

Önkéntes programot indított a Magyar Vöröskereszt 18 és 22 év közötti fiataloknak.