Jelentkezz a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány programjára!

2018.01.10. 13:14 Kategória: Nem formális tanulás

Általános pályázati felhívás a tehetségkutató programban való részvételre.

Az alapítvány célja

A Kárpát-medencében élő 16-30 éves tehetséges fi atalok felkutatása, támogatása, fejlődési lehetőségük biztosítása. Együttműködés kialakítása a hazai és nemzetközi tudományos élet szervezeteivel, továbbá a határon túli szervezetek és személyek közötti információáramlás elősegítése. A tehetséges fi atalok közös szellemi és történelmi örökségének támogatása. Fontosnak tartjuk, hogy a tehetséges fi atalok az élet minden területén megállják a helyüket, emiatt a tehetséges diákok számára a mentorálason túl pénzügyi ismereteket is oktatni kívánunk. A kiválasztott tehetségek részére az üzleti és a tudományos élet megbecsült tagjait kérjük fel mentor szerepre. Az Alapítvány szorosan kíván együttműködni a történelmi felekezetekkel.

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségkutató projektje első lépéseként várja jelentkezésedet, ha Kárpát-medencei, rendkívüli tehetségű 16-30 éves fiatal vagy, aki

  • Kimagasló tanulmányi eredménnyel rendelkezik
  • Országos, illetve megyei tanulmányi-, sport-, művészeti versenyeken dobogós helyezést ért el
  • Eredményeit publikálta
  • Motivált, szorgalmas, kitartó, elkötelezett a céljai megvalósításában

A kiválasztott tehetségek részére az üzleti és a tudományos élet megbecsült tagjait közül kerülnek ki a mentorok. Minden támogatott számára egyéni fejlesztést biztosítanak, illetve van, aki rendszeres ösztöndíjban is részesülhet.

A hivatalos felhívás itt érhető el.Megosztom

2018 JANUÁR
Legyél Eurodesk gyakornok!

Érdekel a nemzetközi ifjúsági munka? Kreatív vagy és jól kommunikálsz? Van esetleg ifjúsági, oktatási területen mobilitási tapasztalatod? Dolgozz velünk!

Az Oktatás Jövője- Nemzetközi Konferencia

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Oktatás Jövője című konferencia, melynek célja, hogy népszerűsítse a jó gyakorlatok megosztását az innovatív oktatás területén.